Bloembolleninformatie

Bij Fluwel komt alle informatie over bloembollen samen. Fluwel is een kruispunt van kennis, kunst en handel. Wij zijn in heel Europa actief. Fluwel is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de internationale bollenwereld. Niet alleen voor telers, maar juist ook voor de consument heeft Fluwel veel te bieden. Dat blijkt uit deze website, maar ook uit de vele andere projecten waar Fluwel bij betrokken is. Alle bloembolleninformatie brengen wij samen!

Bloembolleninformatie op Fluwel.nl

Op onze website lees je alles over bloembollen. Fluwel.nl is natuurlijk in de eerste plaats een webwinkel. Bij ons koop je de mooiste bloemen en unieke mengsels. Maar u vindt hier ook heel veel informatie over bloembollen. De lange geschiedenis van de bloembollen, in Nederland en daarbuiten, kunt u hier bijvoorbeeld nog eens rustig doorlezen. Fluwel is een kruispunt van kennis!

Bloembolleninformatie op Fluwel.nl
 
Bloembollentips: een praktisch blog

Land van Fluwel – alles over tulpen

In ons themapark Land van Fluwel ervaar je hoe de tulp de halve wereld overging voor ze het symbool van Nederland werd. Een park vol bloembolleninformatie, en het is nog leuk ook! In een bijzonder bos in de Zijpe begint de lange reis in de Himalaya en voert u langs echte paleizen, grachtenpanden, bijzondere attracties en een schitterende bloementuin. Ook kun je er mooie kunst bekijken, want bloembollen weten ook kunstenaars te inspireren. Uiteraard is er ook een terras dat uitziet over de uitgestrekte bollenvelden van de Zijpe.

Zwiebol.nl is de speeltuin van Fluwel
Zwiebol – bloembollen voor de jeugd!
Kinderen in tulpenland

Zwiebol – bloembollen voor de jeugd!

Kinderen die Land van Fluwel bezocht hebben zullen hem ongetwijfeld kennen: Zwiebol, onze mascotte. Dit vriendelijke stripfiguurtje blijkt al net zo’n bloembollenexpert als Carlos. Op Zwiebol vinden kinderen toegankelijke informatie over bloembollen, maar ook gewoon spelletjes, stripjes en grappige verhaaltjes. Zwiebol.nl is de speeltuin van Fluwel. Wie weet groeien er wel tulpen in de zandbak...

Bloembollen zijn overal, Fluwel ook

Fluwel is het middelpunt van een wereld vol bollen. Onze boerderij in de Zijpe, op korte afstand van Land van Fluwel, is het beginpunt van een grote bollenhandel. Wij verkopen tulpen, narcissen, krokussen en andere bijzondere bloembollen aan klanten in heel Europa. Wilt u ook bloembollen bestellen? Dat kan eenvoudig en snel op onze site. Fluwel staat voor u klaar!