Geurende bloembollen

Er is geen fijner gevoel dan met mooi weer de tuin inlopen en zien dat overal de bloemknoppen opengaan. Want het hebben van een goede verzorgde tuin waar alles groeit en bloeit geeft voldoening.

Alle bloembollen die wij van Fluwel.nl in onze website verkopen brengen deze positieve gevoelens bij u teweeg, maar er is een categorie die net dat extra beetje geluk aan uw leven toevoegt: de geurende bloembollen. Bloemen die zo’n heerlijke geur verspreiden dat u er meerdere keren aan zal willen ruiken.

Wist u dat lekkere aroma’s bijdragen aan een goede gemoedstoestand, of herinneringen kunnen oproepen aan vroeger? Er valt nog veel te ontdekken over de effecten die aroma’s op de hersenen hebben, maar het is in ieder geval duidelijk dat de meeste mensen kunnen genieten van geurende bloemen in hun tuin.

Geurende bloembollen online kopen
Geurende bloembollen fluwel-nl

 

Er zijn veel geurende bloembollen, maar wat u misschien niet wist is dat er een speciaal geslacht narcissen bestaat, de jonquilla, die bekend staan om de aangename geur die zij verspreiden. Natuurlijk ruiken alle narcissen lekker, maar om de geur goed te kunnen opsnuiven moet u erg dichtbij gaan staan. De jonquilla ruikt u van een afstand al. Zo heeft ook uw omgeving er profijt van.

Om één van onze fantastische jonquilla’s in uw tuin te planten hoeft u slechts een aantal stappen te volgen. Narcissen hebben behoefte aan een specifiek soort bodem, die voedselrijk en goed gedraineerd moet zijn. Verder hebben zij veel zonlicht nodig, minstens zes uur per dag moeten zij in de volle zon kunnen staan. Zoek dus een zonnige plek op in de tuin die niet te nat is maar ook niet te droog.

Plant bloembollen altijd met de punt omhoog. Bedek met een laagje aarde. Eventueel mengen met bodemverbeteraar of mest die speciaal is ontwikkeld voor bloembollen.

Een ander bekend voorbeeld van een geurende bloem is natuurlijk de hyacint.

Geurende bloembollen online kopen

Geurende bloembollen kopen voor een zacht prijsje en de allerbeste kwaliteit? Dan bent u bij Fluwel aan het juiste adres! Wij hebben een passie voor bloembollen en dat kunt u zeker merken wanneer u een bezoek brengt aan onze website. Onze kwekers plaatsen vaak persoonlijke berichten en u kunt ook reviews van onze klanten terugvinden.

In ons assortiment zitten alle oude bekenden, maar ook bijzondere bloembollen die u niet zomaar bij het eerste de beste tuincentrum kunt vinden.