Tulpen kopen

Tulpen kopen

Tuinliefhebbers die graag mooie tulpen in hun eigen tuin willen hebben, kunnen terecht bij Fluwel. Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende tulpen die u kunt kopen in verschillende kleuren, groottes en vormen.

Tulpenbollen kopen

Tulpen zijn de meest populaire bolbloemen die op Fluwel.nl worden verkocht. Bij Fluwel koopt u tulpen als bollen. Deze bollen zijn door de experts van Fluwel zorgvuldig geselecteerd op zowel uiterlijk als vermogen. Bij Fluwel koopt u daarom alleen de grootste tulpenbollen, waarvan wij met zekerheid kunnen zeggen dat zij ook echt resultaat zullen opleveren. U kunt natuurlijk weleens pech hebben en een slechte bol treffen, maar in de meeste gevallen kunt u problemen waar u tegenaan loopt oplossen door onze site raad te plegen.

Bij Fluwel betaalt u niet de hoofdprijs. Voor een paar euro heeft u al prachtige tulpenbollen. Sommige soorten zullen net iets duurder zijn dan andere, dit heeft dan met de zeldzaamheid of de moeilijkheid van het kweken te maken. 

Soorten tulpenbollen

Op Fluwel.nl vindt u vele soorten tulpenbollen die u kunt kopen. U vindt tulpen in alle kleuren, maten en vormen. Om het overzichtelijk te houden hebben we onze tulpenbollen ingedeeld in een aantal subcategorieën: 

Kleine / korte tulpen
Lange / grote tulpen
Mengsels en combinaties
Nieuwe soorten
Rembrandt tulpen
Wilde en miniatuur tulpen

Waar de tulpenbollen van Fluwel ook in verschillen zijn de eisen die zij stellen aan de bodem en hun staplaats in de tuin. Sommige soorten hebben veel water nodig, andere soorten juist minder water en veel zonlicht. Het kan alle kanten op gaan. In de webshop staat bij iedere soort uitgebreide informatie om u op weg te helpen.

Online Tulpen kopen
Tulpen Fluwel
Tulp kwaliteit

Kwaliteit tulpenbollen

Bij Fluwel letten we er goed op dat we altijd kwaliteit afleveren. Elke variant van de tulp (en overigens ook van de andere bloemen die we verkopen) wordt eerst getest in onze proeftuin om te zien of hij wel geschikt is om in een tuin te planten. De varianten die niet goed bloeien, of niet goed te kweken zijn, die verkopen we niet. Zo kunt u er altijd van op aan, dat de tulpenbollen die u bij ons besteld het goed zullen doen.

Wanneer tulpenbollen kopen?

Onze tulpen zijn niet het hele jaar door te bestellen. Dit heeft te maken met de cyclus waarin de tulpen geplant moeten worden, bloeien en weer doodgaan. Tulpen kunnen het beste geplant worden in de herfst, voordat het gaat vriezen. Ze gaan het beter doen als er een winter overheen is gegaan. Daarom is het ook het handigst om uw tulpen zo tegen het einde van de zomer of het begin van de herfst te bestellen. Natuurlijk staat het u vrij om ze op een ander moment te bestellen. Zolang wij ze aanbieden, bezorgen we ze graag.

Wilt u graag meer informatie over tulpen? Wij vertellen u graag iets over tulpen planten of over een paar episodes uit de geschiedenis die met tulpen te maken hebben: tulpenbollen eten en de tulpenmanie