Lelies

Lelies zijn bijzondere bolbloemen die als tuinplant steeds meer winnen aan populariteit. Ze zijn opvallend door hun exotische uiterlijk en door hun scala aan kleuren en patronen. Op Fluwel.nl kunt u prachtige Lelies kopen voor in de tuin. Wij hebben namelijk alleen lelies in ons assortiment die winterhard zijn en dus bestand tegen flink wat kou (maar een erg strenge vorst kan alsnog funest zijn voor leliebollen).

Lelies planten doet u het best tussen november en maart, het liefst zo vroeg mogelijk. Hoe eerder u plant, hoe eerder u resultaat ziet. Bestelt u bij ons lelies, doe dit daarom het liefst pas wanneer u van plan bent om de bollen direct te gaan planten. Tenzij de grond natuurlijk nog bevroren is, dan kunt u de bollen voorlopig op een warme en droge plek bewaren.

Lelies kopen bij Fluwel

Fluwel.nl heeft een uitgebreid assortiment leliebollen, die allemaal goed aangepast zijn aan ons klimaat en het daarom goed zullen doen in uw tuin. Er zijn vele verschillende vormen en kleuren om uit te kiezen. De keuze is zo groot dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Zowel in de klassieke boerentuin als het moderne tuinontwerp komen lelies uitstekend tot hun recht. Er zijn elegante lelies in lichte tinten die zorgen voor een idyllische sfeer in uw tuin.

Bent u echter op zoek naar iets aparts, iets dat bijna niemand in de tuin heeft staan, dan zijn er ook fel gekleurde lelies die recht uit de jungle lijken te komen. Er zijn bijna geen bloembollen die zo gevarieerd zijn als de lelie!

Bestelt u bij ons, dan kiest u voor kwaliteit. Onze kwekers hebben door hun jarenlange ervaring grote kennis opgebouwd omtrent bloembollen en kunnen u daarom helpen de bloembollen te kiezen die bij u passen. Misschien zijn dat wel lelies! Wij willen altijd eerlijk zijn tegen onze klanten, daarom verkopen wij alleen de grootste bloembollen en garanderen wij dat deze ook gaan bloeien. 

[widget magento]