Dahlia’s kopen

Wilt u dahlia’s kopen? Dan zult u geen betere website kunnen vinden dan Fluwel.nl! Als wij ergens verstand van hebben dan is het van bloembollen en toevallig zijn dahlia’s één van de mooiste soorten bloembollen (of eigenlijk knollen), als u het ons vraagt. Kijk maar eens hoeveel gedaantes de dahlia kan aannemen. Er is haast geen bolbloem die in zoveel verschillende kleuren en vormen voorkomt. Haar verschijning brengt u en uw omgeving direct in tropische sferen. Hoewel de dahlia inheems is in het zonnige Mexico heeft zij zich dermate aangepast aan ons klimaat dat zij ook hier rijkelijk kan bloeien. Daarvoor vereist zij een zonnige plek en een humusrijke bodem, zoals zij ook in haar land van oorsprong gewend is.

Dahlia’s verzorgen

De dahlia zal het goed doen in uw tuin, totdat de eerste nachtvorst aanbreekt. Dan is het helaas met haar gedaan. U kunt de knollen rooien en vorstvrij bewaren, dan kunt u ze volgend seizoen gewoon weer planten. Maar wanneer de dahliaknollen nog in uw tuin staan en gaan bloeien heeft u er weinig werk aan, behalve dat u af en toe de uitgebloeide bloemen moet afknippen. Hieruit ontstaan vervolgens weer nieuwe knoppen en krijgt u dubbel zoveel bloemen terug. Dit is de eigenschap die wij het meest kunnen waarderen aan de dahlia en die u waarschijnlijk ook zal overtuigen om voor deze knollen te kiezen, hopen wij. Voor meer informatie, lees ook onze pagina over dahlia's planten.

Dahlia’s op Fluwel.nl

Onze prachtige tropische bloeiers vindt u natuurlijk, naast een heleboel andere soorten, in de webshop van Fluwel.nl. Dahlia’s koopt u bij ons voor een goede prijs, waarbij wij ook niet besparen op kwaliteit. Verder garanderen wij u dat onze bloembollen tot bloei komen. Mocht er bij uw bestelling toch onverhoopt een bol tussen zitten die niet aan de verwachtingen voldoet, dan moet u contact met ons opnemen. 

[widget magento]