Blauwe druifjes kopen

Het kan geen kwaad om al in het najaar te gaan nadenken over welke bloembollen u wilt aanschaffen. Veel bloembollen zijn voorjaarsbloeiers, zo ook onze blauwe druifjes, van de muscari familie. Natuurlijk zijn er veel meer soorten dan alleen de bekende blauw-paarse variant die u in de tuincentra kunt kopen.

Wij zijn fan van de blauwe druifjes, want wij zien veel meer mogelijkheden voor ze dan alleen een leven als potplant in uw vensterbank of op tafel. Deze vrolijke kleine bloemetjes doen het ook uitstekend in de tuin. Ze zijn goed te combineren met andere voorjaarsbloeiers, zoals bijvoorbeeld de narcis of bepaalde tulpensoorten.

Blauwe druifjes – echte voorjaarsbloeiers
Blauwe druifjes zijn een goede aankoop
Blauwe druifjes bloembollen

Blauwe druifjes – echte voorjaarsbloeiers

Blauwe druifjes zijn überhaupt al een goede aankoop van zichzelf. Het zijn voorjaarsbloeiers die meerdere jaren achter elkaar bloeien. Daardoor hoeft u maar één keer blauwe druifjes te bestellen en heeft u hier nog lange tijd plezier van. Maar u kunt alleen garanderen dat blauwe druifjes ieder jaar tevoorschijn komen wanneer u ze op een voor hen gunstige plek plant.

Blauwe druifjes staan het liefst in de volle zon of eventueel in de halfschaduw en houden niet van een te natte bodem. Meer informatie over het planten van blauwe druifjes en de verzorging ervan, vindt u natuurlijk terug op onze site. Blauwe druifjes worden in het najaar verzonden, omdat dit het moment is waarop u wilt gaan planten. Hoe vroeger u plant, hoe eerder u resultaat zult zien. Als u heel veel geluk heeft zullen uw blauwe druifjes uit zichzelf gaan vermeerderen. U kunt de bollen altijd opnieuw planten wanneer u bijvoorbeeld vindt dat de blauwe druifjes te dicht op elkaar staan.

[widget magento]