Wat een bijzonder jaar. Gelukkig kunnen we nog wel de orders van de Fluwel website versturen, maar verder gebeurt er niets in de schuur. De meiden van kantoor werken vanuit huis en alle bezoekers die zouden komen hebben afgezegd.

In jaren dat het erg druk is met bezoekers hoop je soms dat je een dagje alleen kan zijn om zaailingen te beoordelen en te selecteren. Maar nu ik een week alleen loop kom ik erachter dat daar ook weinig aan is.

Carlos zaailingen

Maar we moeten er even doorheen en er het beste van maken, het is niet anders. En als iedereen zich aan de voorschriften en adviezen houdt kan het virus zich niet verspreiden en is het zo snel mogelijk over.

Zantedeschia

Zantedeschia

Gelukkig is het voorjaar, een fantastische tijd om in de tuin te studderen, vooral met dit weer. Wel moet ik vaak denken aan alle mensen die in de stad wonen en geen tuin hebben. Maar als u wel een tuin heeft kunt u daar tenminste volop van genieten.

Nerine

Nerine

Dit is een mooie tijd om uw zomerbloeiende bol en knolgewassen te planten. Als u nu Dahlia’s plant kijk dan uit dat ze straks geen knauw krijgen van de nachtvorst. Dek ze af als er nachtvorst wordt voorspeld en ze al boven de grond staan. 

Dahlia

Dahlia

U bent van harte uitgenodigd een kijkje te nemen in onze webwinkel, er is nog volop aanbod in prachtige zomerbloeiers.

Met vriendelijke groeten,

Carlos van der Veek