De Amerikaanse Begonia (ook wel Ameri-Hybrids genoemd) Lezen Voorjaar; de tuin komt tot bloei, genieten geblazen 2 minuten Volgende De Tulp als vaste plant

In de Fluwel webwinkel is het goed te merken dat veel mensen in de tuin bezig zijn. Niet iedereen is aan het puzzelen, kwartetten of verbouwen; er wordt volop getuinierd.

Ik hoop van harte dat het tuinieren toe gaat nemen in populariteit, want het is zo leuk, en zó gezond.

Maar, tuinieren is vooruitzien. Als u van de zomer ook mooie bloemen wilt hebben is het nu de tijd om ze te planten. De Dahliaknollen laten zien dat ze weten dat het voorjaar is; er komen al kleine spruitjes tevoorschijn. Ze zijn erg populair dus wacht niet te lang meer met bestellen.

 

 

Maar er is nog meer moois te vinden in ons assortiment bloembollen, het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. We hebben onwijs dikke Eucomis bollen van Mijnheer Langedijk uit West Zwaagdijk.

De bollen die we over hebben mogen we wel terugbrengen, daar gaat hij bloemen van snijden. Maar zulke mooie bollen gaan we toch niet terug sturen? Die moeten ergens bij u of een andere tuinliefhebber in de grond of in een pot.

Ook de Zantedeschia knollen zijn echt super. Goede kwaliteit en de grootste maat, elke knol geeft minstens 10 sierlijke Zantedeschia bloemen. Het zijn dezelfde knollen als de potten broeiers kopen om aan de exclusieve bloemenwinkels te leveren.

Probeer ze gerust een keer, ik weet zeker dat u er veel plezier aan zult beleven.

Met vriendelijke groeten,
Carlos van der Veek