Doe eens gek.

Wel ja joh, doe eens gek, geef eens iets leuks weg. Wat dacht u ervan om iemand een Ferrari cadeau te doen?

Amaryllis Ferrari

Nee, dat is een flauw grapje. U kan niet een vrolijk appje naar uw favoriete schoonzoon sturen in de trend van; “He gozer, ik heb een Ferrari voor je gekocht, morgen of overmorgen wordt hij bij je bezorgd.” Daar gaat om gelachen worden als een boer met kiespijn.

Maar het idee is eigenlijk wel hartstikke goed, u kunt met bollen natuurlijk ook iets liefs zeggen.

Tulipa Hugs and Kisses

Een dierbare vriend of vriendin zal het, ik weet het zeker, enorm waarderen als u haar Hugs and Kisses geeft. Iedereen wil toch Hugs and Kisses krijgen? Doe eens gek, geef ze gewoon cadeau.


Narcissus A Million Kisses

Mocht u denken; leuk die knuffeltjes en kusjes, maar ik wil meer, dan is er natuurlijk altijd de uitbundig blij bloeiende narcis A Million Kisses. Als u die aan iemand geeft… succes verzekerd!

Narcissus Hello Sunshine

Het kan natuurlijk ook zijn dat u dat gezoen even te ver vindt gaan, of u durft het eigenlijk niet… net even te intiem. Zeg dan gewoon wat liefs. Met Hello Sunshine zit u altijd goed, dat is gewoon een aardig en lief gebaar waar mensen blij van worden.

Tulipa Wedding Gift

Wie weet heeft u iemand in uw kennissenkring waar de Wedding Gift een toepasselijk cadeau is. Weet u wat zo leuk aan dergelijke presentjes is? Voor de ontvanger is het net of ze twee keer een cadeau krijgen. De eerste keer natuurlijk op het moment van geven; ach wat leuk, dankjewel, dat had je echt niet hoeven doen, en wat een leuke naam, wat lief. U kent allemaal het bekende riedeltje dat wordt afgedraaid als u iets geeft. Helemaal goed, niets mis mee, de ontvanger is blij en gelukkig en dat is precies wat u wilde bereiken. Maar let op, het is nog niet af, nog lang niet, met bloembollen gaat het nog verder. Als straks uw cadeau in volle glorie staat te bloeien, voelt het bij de ontvanger opnieuw alsof zij een cadeau van u heeft gekregen. Zeker weten dat er weer aan u gedacht wordt en wie weet wordt u wel uitgenodigd op de koffie en, wie weet, krijgt u Hugs en Kisses terug.

Narcissus Loving Her

Zo zijn er diverse bloembollen te vinden waar u een leuk signaal mee af kunt geven. En, als u helemaal de charmeur of de goede vriend uit wilt hangen; biedt uw goede vriend of kennis aan om te helpen met het planten. Ik weet het, dit zou niet zo een twee drie bij u opkomen, maar reken er maar op dat u een heel gezellige middag kan hebben als daar volmondig ja op wordt gezegd. Lekker babbelen in de tuin, kopje thee, koetjes kalfjes, gezellig, dat moeten we vaker doen en al zulks meer. Gewoon leuk, echt leuk. 

Narcissus Life is Good

We hebben ze allemaal in onze kennissenkring, oudere mensen die volop van bloemen houden, een tuin hebben, en daar wegens gebrek aan jeugdigheid helaas te kort aandacht aan kunnen geven. Juist ja, die bedoel ik, die mensen waar u nu aan denkt, die kennis of die Oom of Tante. Bestel gewoon wat leuks voor ze, ga het brengen en plant het samen in de tuin. U maakt vrienden voor het leven.   

Fluwel Tulip mixture Family Reunion

Ja, het is echt waar, we hebben allemaal wel ergens een Tante Agaath met een gehoorapparaat waar we allang een keer op bezoek hadden moeten gaan. Koop een bolletje en ga het brengen, meteen een smoesje om binnen te komen. Of een Amaryllis. Al die Tante Agaathen zijn gek op Amaryllissen. Heeft uw Tante Agaath dat trouwens ook dat ze altijd zit te modderen met de batterijtjes van haar gehoorapparaat? Die van mij wel, maar dat is eigenlijk een Ome Agaath, wat een gepriegel. Wat zegt u? Batterijtjes zijn leeg!

Met vriendelijke groeten en tot volgende week,

Carlos van der Veek