Een meter is 2 biertjes korter Lezen De Amaryllis bollen zijn weer beschikbaar! 3 minuten Volgende Nieuwsbrieven.

De Amaryllis bollen zijn weer beschikbaar!

Met trots kunnen wij u mededelen dat er dit jaar maar liefst 95 verschillende Amaryllissen verkrijgbaar zijn in onze webwinkel.

Amaryllis Shine Dream

Als Narcissenliefhebber ga ik natuurlijk niet zeggen dat de Amaryllis mijn favoriete bloembol is maar toch ga ik het doen. Als er in de donkere dagen voor en na de kerst in geen velden of wegen een Narcis te bekennen is mag ik gerust wel even verliefd zijn op de Amaryllis. Ik denk dat de Narcis dat helemaal niet erg vindt.  

De grootste reden dat ik zo gek ben op de Amaryllis is omdat zij het altijd doet. Altijd? Ja, altijd. Zonder gekheid, als u ze in de doos laat zitten gaan ze nog bloeien. Het lijkt wel niet fout te kunnen gaan.

Amaryllis Doublet

Goed verzorgd in een pot geplant doen ze het natuurlijk nog beter. Hoe u het beste uit een Amaryllis haalt kunt u lezen onder ‘Bloembollen informatie’ op de Fluwel website. 

Amaryllis Happy Nymph

Wat ik ook zo leuk vind aan de Amaryllis is dat het een van de leukste dingen is om weg te geven. Voor mij wel tenminste. Ik geef graag een Amaryllisbol aan vrienden of kennissen en je maakt altijd iemand blij als je zo’n mooie dikke bol geeft. En, je krijgt nagenoeg altijd reactie; wat was die Amaryllis mooi, wat een bloemen en er kwam zelfs een derde steel tevoorschijn. Wat hebben we ervan genoten en ik heb er ook een aan mijn moeder gegeven, die was ook zo mooi, ze vindt je helemaal geweldig, nogmaals bedankt.

Amaryllis Grandise Fantasy

De vrolijke bloem van de Amaryllis maakt me blij in de wintermaanden. Vaak is het weer buiten een beetje van ‘laten we maar binnenblijven’ grauw, guur en koud. Op zulke momenten is het echt genieten van zo’n uitbundig bloeiende bloembol.

Dit jaar een fantastisch mooi en uitgebreid assortiment met een aantal heel mooie nieuwkomers. 

Amaryllis Blossom Nymph

De dubbelbloemige Amaryllissen worden ieder jaar beter, Blossom Nymph is daar een voorbeeld van. Goed gevulde grote bloemen op een gezonde stoere plant. 

Amaryllis Happy Grandise

Rood is nog altijd de meest populaire kleur bij de Amaryllis. Dat komt vast en zeker omdat de Amaryllis vaak rond de Kerst bloeit. Mocht u voor rood willen gaan is de Happy Grandise zeker een aanrader. Ze is groter en roder dan de meeste andere rode Amaryllissen. XXL, van de buitencategorie, prachtig.

Amaryllis Wild Amazone

En het goede nieuws; de Wild Amazone is weer terug. Deze exotische Amaryllis was twee jaar geleden in een poep en een scheet uitverkocht, verleden jaar was zij niet beschikbaar (de kweker had er het eerste jaar te veel verkocht) maar joepie ja jee, ze is er weer. Wacht niet te lang met bestellen als u van deze grandioze bloem wilt genieten.

Amaryllis Chico

Neem gerust een kijkje in onze winkel om al het moois te zien, en mocht u iets gaan bestellen denk dan ook aan die goede vriend of vriendin waar u binnenkort op bezoek gaat…

Ik ga snel weer naar buiten om de laatste Narcissen te planten, altijd fijn als ze weer in de grond zitten.

Met vriendelijke groeten,

Carlos van der Veek