De beste Bolletjes,

Vandaag kan ik natuurlijk wel weer een of ander verhaal verzinnen in de trend van ‘De iets te dikke man op zijn fiets met de vier krentenbolletjes aan zijn stuur’ maar ik moet zo af en toe ook een beetje proberen om u te enthousiasmeren voor onze mooie bloembolletjes. Dus vandaag geen krentenbolletjes maar bloembolletjes.

Gisteren werd ik aangenaam verrast door de Trommelstokjes, deze ‘kleine’ Allium stond zo blij te bloeien op onze proeftuin, ik dacht deze Allium zou iedereen in haar tuin moeten hebben. 

Daar moet ik iets over zeggen in mijn nieuwsbrief. Even verder prakkezerend dacht ik; wat nou als ik een bloembollencadeautje moest maken voor een goede kennis, welke bollen zou ik haar dan geven.
Op zeker dat de Allium sphaerocephalon erbij zou zitten. Deze vrolijke ui kost geen drol en u heeft er echt maximaal plezier van. Binnen een minuut had ik zo nog een stuk of 10 andere soorten in gedachten die ik ook op zeker in het cadeau zou stoppen. Hieronder staan ze, allemaal zoals ik ze graag noem ‘Meat and Potato’ bollen. Ze doen allemaal wat ze horen te doen: zo uitbundig bloeien dat u er blij van wordt. Dikwijls verwilderen ze ook nog eens als de beste. Ik schrijf er deze keer weinig tekst bij want het is mooi weer en ik wil naar buiten, lekker Narcissen rooien op het land. Voor meer tekst en uitleg kunt u natuurlijk altijd verder lezen in onze webwinkel.

Narcissus Jetfire

Ipheion Alberto Castillo & Muscari Baby’s Breath

Hokus Crocus

Narcissus Grower’s Pride

Prosecco

Chionodoxa forbesii

Tulipa Clusiana mix

Hyacinthoides Excelsior

Big Ups

Dit zijn ze nog een rijtje met de prijzen erachter.
Allemaal echt goede bollen voor de tuin, succes verzekerd.

50 Allium Spaerocephalon € 5,-
20 Jetfire 6,80
10 Growers Pride 5,80
100 Big Ups 33,-
50 Ipheion Alberto Castillo 7,50
50 Clusiana mix 13,50
25 Hyacinthoides Excelsior 6,75
100 Hocus Crocus 19,-
50 Chionodoxa forbesii 6,00
100 Prosecco 32,-


Met vriendelijke groeten,

Carlos van der Veek.

Ps. Mocht er onder u lieve nieuwsbrief lezers toch een grote nieuwsgierigheid ontstaan naar het verhaal over de man met de krentenbollen laat ons dat dan weten, dan gaan we het verhaal verder verzinnen. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe het afloopt.