1. Identiteit van de ondernemer
FLUWEL
Vestigingsadres: Belkmerweg 20 A, 1754 GB Burgerbrug, Nederland
E-mailadres: info@fluwel.nl
Telefoonnummer: +31(226) 411 155 (op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 14.00 uur)
KvK-nummer: 37148151
BTW-nummer: NL820375056B01

2. Toepasselijkheid
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van FLUWEL zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding danwel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 371.481.51 en zullen u op verzoek worden toegezonden.

3. Prijs
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

4. Betaling
U dient de bestelling volledig te betalen voordat de bestelling door FLUWEL wordt geaccepteerd, verpakt en verzonden.

5. Overeenkomst
De overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling door FLUWEL. Overmacht kan ons van een gedane bestelling ontheffen. U heeft het recht om zonder reden binnen 14 dagen af te zien van een overeenkomst tenzij de bestelling al is verzonden. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag incl. eventuele verzendkosten retour.

6. Levering
Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. De levering is afgestemd op het plantseizoen. Indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 1 maand nadat u de bestelling heeft geplaatst bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. FLUWEL is gerechtigd de bestelling in gedeelten af te leveren. Alle vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie. Aan eventuele genoemde termijnen kunt u geen recht ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft u geen recht op een schadevergoeding.

7. Verzending
FLUWEL verzendt alleen bestellingen in de EU. Voor het verzendklaar maken en bezorgen betaalt u verzendkosten tenzij u ervoor kiest om de bestelling bij FLUWEL op te halen. De verzendkosten worden berekend tijdens het plaatsen van uw bestelling. Vanaf het moment van bestellen tot het moment van verzenden worden de producten bij FLUWEL onder de juiste condities bewaard en verzorgd. De producten worden door FLUWEL op vakkundige wijze ingepakt. FLUWEL draagt geen risico voor beschadiging en kwaliteit van producten na ontvangst op het opgegeven afleveradres in uw bestelling. FLUWEL is niet aansprakelijk voor een foutief of incorrect opgegeven afleveradres.
Als u een bestelling ontvangt die niet voor u bestemd is, dient u FLUWEL hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen via info@fluwel.nl. U zult de bestelling ter beschikking van FLUWEL houden.

8. Privacy
Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van FLUWEL. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via e-mail info@fluwel.nl . Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan info@fluwel.nl

9. Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour zenden van de bestelling naar FLUWEL zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan FLUWEL geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u vooraf contact met ons op te nemen via info@fluwel.nl. FLUWEL zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan FLUWEL deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg, en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

10. Geschillen
Indien een product beschadigd geleverd wordt dient u FLUWEL door middel van een foto per e-mail hiervan op de hoogte te stellen. Op alle overeenkomsten waarop deze Algemene Voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.