Tulpen kopen

Er zijn grote verschillen in kwaliteit als het gaat om tulpenbollen. Tulpenbollen kopen geeft net als het kopen van fruit, groente en planten niet altijd het gewenste resultaat. Bij Fluwel weten we waar we over praten, wij zijn grootgebracht tussen de tulpen. Al onze tulpen hebben gegarandeerde bloeigarantie en de grootste bolmaat.

Kwaliteit

Bij Fluwel worden de tulpenbollen gedurende de zomermaanden bij de juiste temperatuur bewaard, wat cruciaal is voor een goede bloemvorming. Daarom worden onze tulpenbollen ook pas aan het begin van de herfst verzonden. Het moment dat het tijd is om uw tulpenbollen te planten.

Als u tulpenbollen bestelt bij Fluwel houdt dit in dat u altijd de grootste maat tulpenbollen krijgt met gegarandeerde bloeigarantie. Grote tulpenbollen doen het gewoonweg het beste bij u in de tuin. Kleinere bollen geven ook wel een bloem, maar deze zijn meer geschikt voor de productie van snijbloemen.

Soorten tulpen

De meeste tulpenbollen koopt u met 20 stuks tegelijk. Uiteraard zijn grotere aantallen ook mogelijk om te bestellen. Daarnaast hebben wij ook enkele tulpenmengsels in ons assortiment, zo heeft u gelijk een prachtige mix in uw tuin staan! Andere categoriën waar u op kunt zoeken zijn:

Middels het filtermenu kunt u ook eenvoudig filteren op bijvoorbeeld gewenste kleur, grootte of soort tulp. Bij iedere tulpenbol zijn speciale specificaties en is een productomschrijving vermeld. Hierop kunt u zien welke bolmaat u bestelt. Hoe hoog de tulpen worden. Wat de bloeiperiode is. Hoe én wanneer u de tulpen moet planten en op welke standplaats.

Wanneer tulpenbollen kopen?

Tulpenbollen kunt u vanaf 17 mei tot en met begin december bij ons bestellen. De bollen worden aan het begin van de herfst geleverd. Het versturen begint bij ons op 28 september. In het voorjaar en in de zomer is het simpelweg niet mogelijk om tulpenbollen te leveren, omdat ze dan nog in de grond staan, gepeld moeten worden en op de juiste temperatuur bewaard moeten worden om een goede kwaliteit te behalen.

[widget magento]