Narcissen kopen

Wilt u deze vroege voorjaarsbloeier in uw tuin hebben staan? Dan bent u bij Fluwel aan het juiste adres om narcissenbollen te kopen. Carlos van der Veek, mede-eigenaar van Fluwel, is groot fan van narcissen en dit heeft ertoe geleid dat Fluwel zelfs zijn eigen narcissentuin heeft gekregen. Hierin zijn een heleboel bijzondere soorten narcissen te bewonderen. Veel van deze soorten verkopen wij dan ook in onze webshop. 

Soorten narcissen

Onze narcissen zijn ingedeeld in categorieën. Er zijn historische narcissen, prachtige oude soorten die soms wel honderd jaar oud zijn en misschien de nodige nostalgie bij u opwekken, wanneer u zich herinnert dat deze in de tuin van uw ouderlijk huis stonden.

Er zijn grote narcissen en kleine narcissen die allemaal zo hun eigen charmes hebben. Of u nu houdt van opvallend of juist van ingetogen, deze twee categorieën zijn de moeite van het bekijken waard.

Onze meerbloemige en geurende narcissen zijn net weer even anders en zeer geschikt voor een wat traditionelere lentetuin.

Ook hebben wij een aantal mengsels en combinaties met narcissen voor u samengesteld die wij zelf hebben uitgeprobeerd en die qua bloeiperiode goed samengaan.

Narcissen kopen

Narcissen zijn lentebloeiers, wat betekent dat u ze in het najaar moet planten. Narcissenbollen kunt u vanaf 17 mei bij Fluwel kopen, ze worden in het najaar geleverd.

[widget magento]