Het kopen van Bloembollen is, net zoals bij zaden en planten, een kwestie van vertrouwen. Het uiterlijk van de bol of de verleidelijke foto zijn geen garantie voor een goede kwaliteit of soortechtheid.

Koop daarom altijd bloembollen bij een vertrouwd adres en laat u niet te snel verleiden door de prijs. Zoals bij de meeste andere producten geldt ook voor de Bloembollen ‘alle waar is naar zijn geld’.

Zelf heb ik de fout ook weleens gemaakt om voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten. Het draaide altijd uit op een teleurstelling. Soms was het de kwaliteit, dan was het weer de maat die tegenviel. Ook heb ik meegemaakt dat er een ander soort in de tuin stond te bloeien dan ik had gekocht.

Bij Fluwel leveren we altijd soortecht en de maat die wij beloven voor een eerlijke prijs. Korting wordt er niet gegeven, ook niet aan het einde van een seizoen. Dat vinden wij niet fair tegenover onze klanten die in een vroeger stadium bloembollen bij ons hebben besteld.

Gaat er bij ons dan nooit iets fout? Natuurlijk wel, waar mensen werken worden fouten gemaakt. Ook is het zo dat we handelen in een levend product en iets wat leeft kan dood gaan of ziek worden. Maar wij lopen nooit en te nimmer weg voor onze fouten of tekortkomingen in de kwaliteit. Als er iets aan mankeert vergoeden wij altijd.

Mocht u twijfelen om Bloembollen bij ons te bestellen leest u dan eerst de reacties van onze klanten op Trusted Shops. Daar kunt u de bevindingen lezen van klanten die al eerder Bloembollen bij Fluwel hebben besteld.

Natuurlijk zijn er naast Fluwel meerdere betrouwbare leveranciers van Bloembollen, maar ik hoop van harte u te mogen verwelkomen als klant van Bloembollen

.

Carlos van der Veek, Fluwel

Carlos tussen de bollen