Double Sunrise

Narcissus Double Sunrise
per 10 stuk(s)
€ 7,20
Levering vindt plaats na 03-10-2022
Bloeiperiode
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Gegevens
Bolmaat/omvang
14 cm
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
40 - 50 cm
Plantdiepte
10 - 15 cm
Kleur
Geel
Geschikt voor pot
Nee
Snijplant
Ja
  • Bestel 50 voor € 33,00 en bespaar € 3,00

Omschrijving

Ook bloembollenkwekers hebben soms een duwtje in de rug nodig. Zo ook kweker Wilco van der Hulst uit ’t Zand. Toen deze Narcis voor een zeer schappelijke prijs werd aangeboden door een kweker die er mee ging stoppen bleef Wilco maar twijfelen.

Wat zal ik doen Carlos? Vroeg hij mij. Gewoon kopen Wilco, die Narcis is echt goed. Ik weet het, ging ik verder, de markt is op het moment even flut, er is geen vraag en het is moeilijk om Narcissen te verkopen, maar dat verandert gerust wel weer en dan moet je goede Narcissen hebben.

En Double Sunrise is goed, ze is in Engeland ontwikkeld op het grote proefstation Rosewarne waar het doel was om grote gezonde Narcissen te veredelen die goed zijn voor de pluk, die goed zijn voor de teelt en probleemloos te telen waren.

Ophouden met twijfelen want Double Sunrise is zo’n Narcis. Wilco heeft gekocht en blij dat hij er nu mee is. In het voorjaar loopt hij met een grote glimlach door zijn Double Sunrise te huppelen en iedereen wil deze mooie Narcis van hem kopen.

Mocht u ook twijfelen om deze Narcis in uw tuin te planten, niet doen, gewoon kopen. Ik durf te wedden dat u daar net als Wilco geen spijt van krijgt.