Nieuw

A Million Kisses

Narcissus A Million Kisses
per 10 stuk(s)
€ 7,80
Levering vindt plaats na 28-09-2021
Bloeiperiode
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Gegevens
Bolmaat/omvang
14 cm
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
40 - 50 cm
Plantdiepte
10 - 15 cm
Kleur
Meerkleurig
Geschikt voor pot
Nee
Snijplant
Ja
  • Bestel 50 voor € 37,00 en bespaar € 2,00
per 10 stuk(s)
€ 7,80
per 10 stuk(s)
€ 7,80

Omschrijving

De geboorteplaats van deze schoonheid ligt op het Engelse Kanaaleiland Jersey. Daar is zij gewonnen door Dhr. Vandervliet, een kweker die voornamelijk Narcissen teelde om bloemen van te plukken. Maar ik kwam haar voor het eerst tegen in Cornwall bij de zoon van Vandervliet. Daar stond zij tussen haar twee zusjes Besame Mucho en Carpe Diem onwijs mooi te zijn met al haar ontelbare bloemen. Het was liefde op het eerste gezicht, ongelooflijk wat bloemen.

Lace Zaailingen heetten zij destijds, die drie moet ik onthouden dacht ik en toen ik jaren later 2 van deze partijtjes, die inmiddels via via in Holland terecht waren gekomen, kon kopen hoefde ik geen moment na te denken.

Nu zijn A Million Kisses en haar zus Besame Mucho de grote blikvangers op onze kwekerij. Toen er dit voorjaar en volle vaas bij ons in de woonkamer stond te bloeien zei een van mijn dochters; wat een lief Narcisje, het lijken wel kusjes. En hupsakee, daar kwam haar naam tevoorschijn. Omdat ze zo enorm rijk bloeit heb ik er ‘A Million Kisses’ van gemaakt.

Een toppertje, ik hoop van harte dat u ook van A Million Kisses houdt.