Hyacinten kopen

Hyacinten kopen

Iedereen kent de hyacint als één van vroege voorjaarsbloeiers, die samen met de narcis en de krokus de wereld komen opvrolijken en de lente aankondigen. Ze zijn vaak in plantsoenen en parken te zien, evenals in de meeste tuincentra. Op Fluwel.nl kunt u Hyacinten kopen voor prijzen die even fleurig zijn als de bloempjes die aan deze plant groeien. We hebben gemerkt dat niet iedereen de hyacint zoveel kan waarderen als wij dat doen, zeker niet als tuinplant. Misschien komt dat doordat hyacinten al eeuwenlang bekend zijn in Nederland en daarom ouderwets aanvoelen. Maar hyacinten hebben meerdere eigenschappen die ze heel geschikt maken om in de tuin te planten, waardoor ze eigenlijk tijdloos zijn.

Hyacinten verzorgen

Het fijne aan hyacinten is dat ze erg makkelijk te verzorgen zijn. Omdat ze ook, mits ze op een goede plek in de tuin staan, ieder jaar terug komen, krijgt u zeker waar voor uw geld. Planten doet u in het najaar, aangezien de hyacinten in het vroege voorjaar al gaan bloeien. Maar nadat u dit heeft gedaan hoeft u eigenlijk niets meer te doen, behalve de hyacinten beschermen tegen ernstige vorst. Verder zijn ze erg zelfvoorzienend en hoeft u alleen maar te wachten totdat uw bollen gaan bloeien. U hoeft uw hyacintenbollen natuurlijk niet in de tuin te planten. Hyacinten doen het binnen ook uitstekend. Plant ze in een mooie pot en zet ze op tafel. Waar u ook voor kiest, u kunt alles wat u nodig hebt kopen in de webshop van Fluwel.nl!

Hyacinten verzorgen
Hyacinten op Fluwel.nl
Collectie Hyacinten

Hyacinten op Fluwel.nl

Wij staan bekend om ons ruime assortiment bloembollen, dat zowel bestaat uit de klassiekers waar altijd wel belangstelling voor is als wat meer bijzondere soorten. Dit geldt ook voor onze collectie hyacinten. U had waarschijnlijk niet verwacht dat hyacinten zoveel verschillende kleuren zouden kunnen hebben, maar als u in onze webshop kijkt ziet u dat dit echt het geval is. U hoeft niet persé de traditionele paarse of witte hyacinten van weleer in uw tuin te planten. U kunt voor een spectaculair en kleurrijk effect bijvoorbeeld ook kiezen voor de soort Yellowstone of Jan Bos. Of voor het hyacintenmengsel Etouffee, waardoor u direct vier verschillende soorten hyacinten kunt planten met subtiele maar heldere kleuren die elkaar versterken en zeker de aandacht zullen trekken van iedereen die voorbij loopt.

Koopt u hyacinten bij Fluwel.nl, dan koopt u bloembollen die met zorg voor u zijn geselecteerd op grootte en vermogen. Wij garanderen dat onze bloembollen hun functie zullen vervullen. Mocht dit niet zo zijn moet u zeker contact met ons opnemen. Ons beleid is om kennis en ervaring met elkaar te combineren. Wij geloven dat dit een uitstekend huwelijk is. Nog een vleugje passie erbij en daar heeft u het recept voor succes. We willen dat iedereen van bloembollen kan genieten, groot of klein.

Fluwel verkoopt zeker meer soorten dan alleen hyacinten. De eerdergenoemde krokussen en narcissen zijn ook in ons assortiment te vinden, net zoals blauwe druifjes, tulpen, amaryllissen en lelies.