Tutti Tulpi, de naam zegt het al: heel veel tulpen! Tutti Tulpi is een vrolijke mix van allerlei verschillende tulpen. Ze heeft alle kleuren van de regenboog en weet het in elke tuin een feest te maken.

Tutti Tulpi heeft ook een zusje: Tutti Tulpi Romantico. Haar zusje heeft zachtere kleuren, met veel roze en wit.

Beide mengsels zijn erg populair: ze zijn gecreëerd door onze Amerikaanse vrienden en collega’s van White Flower Farm. Zij verkopen ze in de Verenigde Staten onder de naam Stretch en Pastel Stretch. Deze namen zeggen al genoeg over de mengsels: Stretch betekent uitgestrekt of breed, en dat is ook wat dit mengsel u biedt: vijftig tulpenbollen, vijftig soorten, waarin alle schoonheid die de tulp te bieden heeft in al haar uitgestrekte variaties voorbijkomt.

Een brede mix van tulpen dus, waarbij elke tot bloei komende bloembol u een glimlach zal bezorgen. Pastel betekent uiteraard pastel, en in de Pastel Stretch zit dan ook een grote verscheidenheid aan tulpen in alle zachte, romantische kleuren en vormen die zij heeft.

Tutti-Tulpi
Tutti-Tulpi

Wij maken deze mengsels altijd met veel plezier: de soorten die erin voorkomen komen los binnen, dus zetten we alle vijftig bakken met bollen in een cirkel en lopen de werknemers met een zakje in hun hand rondjes, terwijl ze uit elke bak een bol pakken. Zo weten we ook meteen zeker dat er in elk mengsel, dat uit vijftig bollen bestaat, ook vijftig soorten zitten, zodat elke bloem u verrast!

Zowel Tutti Tulpi als Tutti Tulpi Romantico is verkrijgbaar in onze webshop, en voor onze Amerikaanse lezers is de website van White Flower Farm de place to be. 

Tutti-Tulpi