Dikwijls krijg ik de vraag of er aan het einde van een seizoen ook uitverkoop is. Het antwoord op deze vraag is altijd dezelfde: Bollen die over zijn, planten wij altijd zelf op in de Fluwel showtuin.

Naast onze schuur ligt een stukje land waar wij alle jaren een klein bloemenparadijs planten. Alle soorten die wij aanbieden in de Fluwel webwinkel worden er geplant. Ook worden er veel nieuwe soorten geplant. Veel kwekers geven wat bollen van hun nieuwste soorten om ze bij ons onder de aandacht te brengen.

 

De naast onze schuur gelegen Fluwel showtuin is te allen tijde vrij toegankelijk voor het publiek. Dus mocht u een keer in de buurt zijn; u bent van harte welkom. De mooiste tijd is van half april tot half mei. Maar ook in augustus en september is het mooi als alle Dahlia’s en Zantedeschia’s in volle bloei staan.

U kunt onze showtuin ook bezoeken door een ritje met de bloembollen boemel mee te gaan. Deze boemel vertrekt vanuit het Land van Fluwel en maakt een rondrit, met gids, dwars door de bollenvelden. Op de showtuin staat zij altijd even stil en kunt u tussen de tulpen en andere bloembollen wandelen. Ook stopt de Boemel op mijn narcissen kwekerij waar u honderden soorten narcissen kunt bekijken.

Maar om terug te komen op de korting, er zijn nog een paar redenen waarom wij geen korting geven;

Alle onze prijzen zijn, vanaf het begin van ieder verkoop seizoen, zo laag mogelijk. Ook soorten waarvan ik weet dat ze erg in trek zullen zijn gaan wij niet aanbieden voor extra hoge prijzen.

Voor het gangbare assortiment gaan wij ook geen extra marge inbouwen zodat we later in het seizoen korting kunnen geven. We bieden goede kwaliteit bollen aan die wij altijd soortecht leveren voor een redelijke prijs die van het begin tot het einde van het seizoen hetzelfde is.

Met vriendelijke groeten,

Carlos