De ideale tijd om bloembollen te planten Lezen Bloembollen – Het ideale cadeau! 2 minuten Volgende Tulpen planten

Iedereen heeft van die vrienden, familieleden of misschien wel collega’s waarvan je jaar na jaar denkt: “Wat moet ik die nou geven?” O zo herkenbaar maar daarom niet minder lastig. Nou, wij hebben de oplossing voor u: Bloembollen

Bloembollen

Verzenden

Bloembollen zijn het ideale cadeau voor deze tijd van het jaar. U bezorgt iemand een origineel cadeau waar lang van genoten kan worden en waar ze met plezier naar zullen kijken.

Extra tip: schrijf een leuk kaartje waarin u een bloembollenplant middag voorstelt met de vriendengroep/collega’s/familie. Een dagje tuinplezier in de frisse buitenlucht gegarandeerd, en daarna kan er natuurlijk gezellig geborreld worden!

Bollen

Bollen

Bollen

Weet u nou zeker dat de persoon waar u een cadeau voor zoekt geen buitenmens is? Dan is daar altijd de amaryllis. Deze bloembol voor binnenshuis is de perfecte manier om de winter wat op te fleuren, en daarom zeer geschikt als cadeautje.

Ik hoop u zo geholpen te hebben met de moeilijke cadeaus van dit jaar! Kunt u niet kiezen welke bollen u cadeau geeft? Dan kunt u er ook voor kiezen om een Fluwel cadeaubon te geven. De ontvanger kan dan zelf zijn bloembollen kiezen!

Carlos