Bloembollen verzenden

Bloembollen verzenden

Bloembollen verzenden, het is één van de voornaamste bezigheden van Fluwel. Onze webwinkel is het beginpunt van onze verzendingen: hier komen de bestellingen binnen, hier vindt u de bloembollen die u zoekt, hier leest u alle informatie. Fluwel wil met die website een digitaal kruispunt voor bloembollen scheppen: bloembollenhandel, bloembolleninformatie, en dus een bloembollenwebshop.

Bloembollen verzenden vanuit Nederland

Fluwel heeft zijn basis in Nederland. Nederland is bloembollenland, heel de wereld associeert ons land met tulpenbollen en andere bolbloemen. In Nederland vinden we dan ook enkele van de belangrijkste bloembollengebieden ter wereld. Door de lange traditie die de bloembollenexport in Nederland heeft, beschikken we hier over de beste faciliteiten om bloembollen te verzenden, zowel in grote als kleine hoeveelheden.

De meeste bestellingen in onze webwinkel komen neer op kleine bestellingen: een paar bollen voor in de tuin of een pot, die de lente bij u thuis zullen brengen. Deze verzendingen gaan probleemloos heel Europa door. Voor grotere verzendingen kunt u het beste contact met ons opnemen, er is veel mogelijk voor een concurrerende prijs.

Bloembollen verzenden vanuit Nederland
Verzendkosten
Bloembollen laten verzenden

Verzendkosten

Bloembollen verzenden kost geld, daarom berekent Fluwel verzendkosten. Natuurlijk houden we die zo laag mogelijk, zodat bloembollen bestellen bij ons laagdrempelig blijft. In Europa verschillen de verzendkosten per land. Hoe dichter u bij bollenland Nederland woont, hoe goedkoper. Belgen betalen dus een laag bedrag. Binnen Nederland is bloembollen laten verzenden het goedkoopst, dat spreekt voor zich.

Bloembollen laten verzenden

Bloembollen laten verzenden is dus makkelijk, betaalbaar en efficiënt. Daar zetten we ons continu voor in. Bent u benieuwd naar onze manier van werken? We vertellen er meer over in ons eigen themapark Land van Fluwel, toegespitst op de populairste bol van allemaal: de tulp. Uiteraard vindt u ook op onze website veel informatie.

Bloembollen verzenden, het begint hier, het eindigt bij u thuis. Laat de bollen groeien en de mooiste bloemen zullen omhoog komen. Dat is het plezier van bloembollen!

Enthousiast geworden? Bekijk dan eens ons assortiment. Wij verkopen onder andere de mooiste tulpen, narcissen, blauwe druifjes, lelies, dahlia's en heel veel andere bloemen.