Kissable

Tulipa Kissable
per 20 stuk(s)
€ 7,20
Levering vindt plaats na 03-10-2022
Bloeiperiode
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Gegevens
Bolmaat/omvang
12 cm
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
30 - 40 cm
Plantdiepte
10 - 15 cm
Kleur
Meerkleurig
Geschikt voor pot
Ja
Snijplant
Ja
  • Bestel 100 voor € 33,00 en bespaar € 3,00

Omschrijving

Heb je nog tijd om morgen even langs te komen?, appte buurman Ruud me om een uur of tien op een zondagavond. Ik heb een mooi nieuw Tulpje voor de Fluwel webwinkel.

Ruud heeft veel goede soorten op zijn kwekerij die wij in ons assortiment hebben dus ik antwoorde dat ik er de volgende ochtend zou zijn. Toen ik mijn auto parkeerde zag ik meteen een prachtig Tulpje in de tuin van zijn moeder staan.

Wat is dat Ruud? Kissable, zei Ruud, dat is de Tulp die we gaan kijken. Mooi man, en mooie naam ook, past ook perfect bij deze bloem. Op het veld aangekomen maakte ze een nog grotere indruk. Wat is het toch mooi om duizenden bloemen tegelijk in volle bloei te zien van zo’n adembenemend mooie Tulp.

Deze komt in de webwinkel Ruud, maar heeft ze nog nadelen of is ze alleen maar goed en mooi? Jazeker, zei Ruud, deze Tulp heeft voor mij een groot nadeel; ze trekt te veel aandacht. Er zijn dagen dat ik mijn land niet op kan komen vanwege de toeristen die stoppen om foto’s te maken. Ik dacht ik plant haar bij de rotonde in Burgervlotbrug dan kan iedereen haar zien en van haar genieten, maar dat ze zoveel aandacht zou trekken had ik nooit verwacht.

Ik begrijp het wel, Kissable heeft alles wat je van een Tulp met deze naam kan verwachten; elegant, verleidelijk, betoverend, charmant, bekoorlijk en alles meer wat je over zo’n lief en sexy Tulpje kunt schrijven.