Narcissen kopen

Narcissen kopen

Op Fluwel.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare plek om bloembollen aan te schaffen. Bij ons kunt u natuurlijk ook Narcissen kopen. Sterker nog, één van de mede-eigenaars van Fluwel is groot fan van narcissen en dit heeft ertoe geleid dat Fluwel zijn eigen narcissentuin heeft gekregen, waarin een heleboel bijzondere soorten te bewonderen zijn. Veel van deze soorten verkopen wij dan ook in onze webshop. Ontdek op onze site alles over de narcis!

Narcissen verzorgen

Narcissen zijn lentebloeiers, wat betekent dat u ze in het najaar moet planten. Vandaar dat u ze vanaf deze periode ook kunt bestellen via de webshop van Fluwel.nl. Een voordeel van narcissen is dat ze erg makkelijk te verzorgen zijn. Het enige wat ze vereisen is een zonnige plek en een goed gedraineerde bodem. De wortels van de narcis mogen niet te nat worden. Plant narcissen in een ondiepe geul, met de punt van de bollen naar boven.

Narcissen verzorgen
Narcissen op Fluwel.nl
Voorjaarsbloeier narcissen

Narcissen op Fluwel.nl

Wilt u ook deze vroege voorjaarsbloeier in uw tuin hebben staan? Dan zit u bij Fluwel.nl zeker goed! Deze bloem is één van onze favorieten, niet alleen om haar rijke geschiedenis maar ook om haar prachtige kleuren. Het warme geel of oranje van de narcis zet ieders hart in vuur en vlam. Wanneer de rest van de natuur nog in haar winterslaap verkeert en het er niet op lijkt dat er ooit nog nieuw leven gaat aanbreken zijn daar opeens de vrolijke narcissen. Op een dag gaat u naar buiten en ziet u dat deze lieve bloemen overal hun kopjes boven de grond hebben gestoken en kan het niet anders dan dat zij ook u nieuw leven inblazen, want u weet dat het einde van een lange winter dankzij hen eindelijk in zicht is.

Onze narcissen zijn ingedeeld in categorieën, die het assortiment overzichtelijk houden en u snel brengen naar waar u moet zijn. Er zijn de historische narcissen, prachtige oude soorten die soms wel honderd jaar oud zijn en misschien de nodige nostalgie bij u opwekken, wanneer u zich herinnert dat deze in de tuin van uw ouderlijk huis stonden. Er zijn grote en kleine narcissen die allemaal zo hun eigen charmes hebben. Of u nu houdt van opvallend of juist van ingetogen, deze twee categorieën zijn de moeite van het bekijken waard. Onze meerbloemige en geurende narcissen zijn net weer even anders en zeer geschikt voor een wat traditionelere lentetuin.

Komt u er echt niet uit, dan kunt u een kijkje nemen bij de favorieten van Carlos, één van onze bloembollenexperts. Ook hebben wij een aantal mengsels en combinaties voor u samengesteld die wij zelf hebben uitgeprobeerd en die qua bloeiperiode goed samengaan.