Lady Madonna

Narcissus Lady Madonna
per 10 stuk(s)
€ 7,80
Levering vindt plaats na 03-10-2022
Bloeiperiode
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Gegevens
Bolmaat/omvang
12 cm
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
20 - 30 cm
Plantdiepte
10 - 15 cm
Kleur
Wit
Geschikt voor pot
Ja
Snijplant
Ja
  • Bestel 50 voor € 37,50 en bespaar € 1,50

Omschrijving

Als de dag van gisteren kan ik mij nog herinneren dat ik Lady Madonna voor het eerst tegenkwam. Het was aan de Loosterweg in Lisse, bij een veredelaar, op een klein stukje land achter de schuur. Daar stond ze, ongeveer halverwege de akker. Zij keek naar mij, ik keek naar haar. Ik was meteen weg van haar, zij was niet weg van mij ...

De kweker had Lady Madonna al uitgehuwelijkt aan een ander bollenboer. Wat een pech, maar wat was ze mooi. Meteen kweker Van der Zon opgezocht, dat was de kweker die haar met mooie woorden had weten te paaien. Van der Zon, Lady Madonna moet gedacht hebben ik ga naar de zon. Mooi niet, Zon was de naam de naam van de kweker en hij woont in precies hetzelfde koude kikkerlandje als ik, ze had echt net zo goed met mij mee kunnen gaan.

Eerst een partijtje van maken Carlos, zei Van der Zon tegen mij, zodra ik er wat ga verkopen laat ik het je weten. En daar is ze dan. Als ook u een oogverblindend mooie Narcis in de tuin wilt van het sierlijk type cyclamineus is dit uw kans. Ze heeft het formaat van de February Gold, ze bloeit langdurig en is een van de vroegste Narcissen in het voorjaar.

Een super super super mooie Narcis.