Land van Fluwel

In het hart van het grootste bollenteelt-gebied ter wereld ligt Land van Fluwel. Het is een bijzonder themapark waar u alles maar dan ook echt alles te weten komt over de tulp. Vanaf de oorsprong in de Himalaya tot en met de moderne tulpenkwekerij vandaag de dag.

Land van Fluwel: altijd lente

Land van Fluwel is een themapark voor wie houdt van de lente. Bij ons is het de hele zomer lang nog lente. De kleur van tulpen, de frisse geur, het briesje van zee... Land van Fluwel viert het voorjaar. In ons park leer je alles over tulpen. Een wandelroute voert langs de paleizen van de Turkse sultan en de schitterende grachtenpanden van het 17e eeuwse Amsterdam. Beleef de reis van de tulp!

Land van Fluwel

Kop van Noord-Holland

De Kop van Noord-Holland is een schitterend tulpengebied. Langs de Noordzeekust groeien tulpen, maar ook narcissen, hyacinthen en andere bloembollen. De bloemenvelden trekken elk voorjaar weer veel toeristen. Maar als de zomer begint, zijn de tulpen weg. Behalve in Land van Fluwel! Bij ons kunt u nog tot eind oktober van het mooiste van de Kop van Noord-Holland blijven genieten.

Land van Fluwel biedt vermaak voor jong en oud. Kinderen genieten van een ritje met de skelter en bewonderen de grote landbouwmachines. Volwassenen genieten van een streekbiertje op het terras. In Land van Fluwel geniet u van een rustig dagje vakantie. Het land van de eeuwige lente, is er een mooier vakantieland denkbaar?

Bezoek Land van Fluwel

Bezoek de website voor meer informatie: www.landvanfluwel.nl