Werken bij Fluwel

Fluwel is een bloembollen exportbedrijf en kwekerij uit Burgerbrug. Vanuit een grote passie voor bloemen wordt elke dag gewerkt aan de export van kwalitatief mooie (tulpen)bollen, narcissen, amaryllissen en andere soorten. Inmiddels heeft dit familiebedrijf een naam hoog te houden!

Wegens groei van de export en vooral de consumentenwebshop zoeken wij een

Commercieel medewerker (38 uur/week)

Als commercieel medewerker zorg jij er, met andere collega’s, voor dat de bollen op de juiste plek terechtkomen. Je houdt ervan dat alles goed in de systemen staat en draagt er zorg voor dat de juiste export papieren en keuringen verwerkt zijn. Ondertussen ben je een van de gezichten richting de consument die belt voor informatie naar aanleiding van hun bezoek aan de webshop Fluwel.eu.

Wij zoeken iemand die:

  • Houdt van aanpakken en het heerlijk vindt te werken in een dynamische omgeving waarbij je regelmatig snel moet schakelen tussen diverse werkzaamheden.
  • Kansen ziet en hier pro-actief mee aan de slag gaat.
  • Affiniteit heeft met de agrarische sector en bij voorkeur met bloembollen.
  • Kennis en ervaring heeft met webshops
  • Zeer handig is met de office programma’s en snel thuis is in nieuwe programma’s.
  • In het bezit is van een talenknobbel. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en red je goed in het Engels en Duits.


Onze kandidaat heeft MBO+/HBO niveau met een sterk lerend vermogen.

Als bovenstaande jou helemaal past, zien we graag je sollicitatie tegemoet. Wanneer je niet aan bovenstaande eisen voldoet, heeft het geen zin te solliciteren.

Je kan je sollicitatie tot 15 oktober 2017 per mail richten aan Fluwel t.a.v. Dhr. Van der Veek via jacqueline@fluwel.nl.

“Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst”