Moderne tulpen-kort

De Tulpen in deze categorie worden niet hoger dan een centimeter of 40, maar het zijn allemaal wel grootbloemige Tulpen. Ze zijn geschikt voor een plaatsje vooraan in de border, een winderig plekje in de tuin of in bloembakken en bloempotten.

Kleine tulpen planten

Onze kleine tulpen zijn een genot voor iedere tuinliefhebber. Ze zien er bijzonder uit omdat ze korte stelen hebben, maar wel grote bloemen. Ideaal om onder een boom of heg te planten dus, of juist vooraan in een border. Ook zijn de kleine tulpen zeer geschikt als potplanten. Tulpen bloeien in het voorjaar, van april tot mei, dus u moet in het vroege voorjaar al gaan planten. Graaf een ondiepe geul en leg er een tulpenbol in met de punt omhoog. Plant de tulpenbollen op een paar centimeter afstand van elkaar en druk de grond goed aan. U hoeft ze niet te veel water te geven, want de wortels van de tulpenbollen mogen niet te nat worden.

Kleine tulpen op Fluwel.nl

De kwekers van Fluwel.nl zijn gespecialiseerd in traditionele bloembollen zoals de tulp. In ons themapark land van Fluwel vindt u verschillende zeldzame soorten. U weet dat u op het oordeel van de kwekers kunt vertrouwen, omdat bloembollen niet alleen hun werk zijn, maar ook hun hobby en hun levensstijl. Van ons krijgt u altijd professioneel advies en informatie waar u iets aan heeft. Het hele assortiment kleine tulpen vindt u in de webshop. Geen enkele tulp uit dit assortiment is hetzelfde, het zal dus niet makkelijk worden om een keuze te maken! Gelukkig kunt u ons altijd om hulp vragen. Dat is nu eenmaal de service van Fluwel!