Tulpen

De tulp is ideaal voor een kleurrijk begin van het tuinseizoen. Tulpen zijn er altijd lekker vroeg bij en staan het hele voorjaar in bloei. Iedereen wordt er vrolijk van om te zien hoe deze bloemen het voorjaar kleur geven en het begin van de warmere tijd van het jaar aankondigen. Tulpen kunnen overal groeien: in tuinen, groenstroken, bloemenveldjes, maar vooral ook op de uitgestrekte velden waar ze gekweekt worden.
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Tulpen in Nederland

Tulpen groeien het best bij koude nachten en zeker na een koude winter. Ze zijn dus heel erg geschikt voor het Nederlandse klimaat. Deze voorliefde voor kou, maakt het ook logisch dat ze zo vroeg in het jaar al de kop op steken. Tulpen worden geplant in oktober of november. Zo krijgen ze alle kou die ze nodig hebben en kunnen ze in het voorjaar prachtig tot bloei komen. Meestal bloeien tulpen van april tot juni. Als u tulpen in de tuin plant, kunt u dus het hele voorjaar van hun prachtige kleuren blijven genieten.

Tulpen online bestellen

Tulpen laten zich makkelijk kweken en zijn daardoor verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en vormen. Uiteraard experimenteren wij er bij Fluwel dan ook flink op los. Zo hebben wij tulpen in alle kleuren, maar ook met meerdere kleuren, met blaadjes die wijd uitstaan of juist die typische tulpenvorm hebben. Lange slanke tulpen, of juist hele brede die bijna op rozen lijken. 

De tulpen kunt u gemakkelijk online bij ons bestellen, via onze webshop. Uw bloemen worden binnen een week bij u thuis geleverd op het moment dat ze geplant kunnen worden. Het planten van tulpen is niet moeilijk. 

Kwaliteit van de tulpen

Voordat wij een nieuwe tulp aanbieden worden de tulpen eerst door ons uitgetest in onze proefvelden. Wij bieden uitsluitend tulpenbollen aan waarvan wij zeker weten dat deze tulpen het ook goed doen bij u in de tuin. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw bollen opeens niet uitkomen. Onze bollen hebben de grootste bollenmaat en gegarandeerde bloeigarantie.