Moderne tulpen-hoog

Hier vindt u de Tulpen hoger dan 45 centimeter. Allen lang bloeiende en gezonde Tulpen met grote bloemen en mooie kleuren. Stuk voor stuk hebben ze in onze proeftuin bij Fluwel laten zien dat ze tot de besten behoren.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grote tulpen planten

Onze Grote tulpen zijn tulpen zoals de meeste mensen ze kennen: grote, in elkaar gevouwen bloemen op hoge stelen die wanneer zij in het zonlicht staan opengaan. Ze behoren tot de meest populaire soorten tulpen uit ons assortiment. Geen wonder, want wie wil deze indrukwekkende bloemen nu niet in zijn tuin hebben? Met de tips van Fluwel weet u precies hoe u goed voor uw tulpen kunt zorgen. Plant uw tulpenbollen in het vroege voorjaar, want zij bloeien van april tot mei. Plant de bollen in een humusrijke, goed gedraineerde bodem, zodat de bol genoeg grondstoffen op kan nemen om het mooiste resultaat te krijgen. U kunt de bollen dicht op elkaar planten in een ondiepe geul, daarna hoeft u ze slechts te bedekken met een klein laagje aarde en deze aandrukken.

Grote tulpen op Fluwel.nl

Aan ons uitgebreide assortiment kunt u wel zien dat onze kwekers al jaren bezig zijn met het kweken van tulpen en veel kennis hebben opgebouwd, die zij dolgraag met u willen delen. Daarom is Fluwel.nl een veilige plek om kennis te maken met de tulp en uiteraard ook om grote tulpen te bestellen. Dat gaat bij ons snel en eenvoudig, want wij hebben onze webshop zo overzichtelijk en klantvriendelijk mogelijk gemaakt. Verder besparen wij ook niet op kwaliteit. Wij bieden de garantie dat onze bollen doen waar zij voor gekweekt zijn. Hierdoor is Fluwel.nl hét paradijs voor bloembollen!