Tulpen kopen

Tulpen kopen

Nederland staat om een aantal dingen bekend. Onze klederdracht, onze kaas, onze molens, onze tolerantie... maar voor ons van Fluwel is er eigenlijk maar één typisch Nederlands ding dat echt van belang is: tulpen.

Tulpen zijn dan misschien niet oorspronkelijk afkomstig uit Nederland, maar dat neemt niet weg dat ze ondertussen een belangrijk deel vormen van de Nederlandse identiteit. Buitenlanders van over de hele wereld komen naar ons kleine kikkerlandje om onze tulpenvelden te bewonderen. Tulpen behoren zelfs tot de belangrijkste exportproducten van Nederland! We hebben eindeloos veel verschillende varianten die door bedrijven uit alle landen gekocht worden.

Natuurlijk willen niet alleen bedrijven tulpen kopen, maar ook particulieren. Voor tuinliefhebbers die graag deze mooie bloem in hun eigen tuin willen hebben staan, bestaat de webshop van Fluwel. Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende tulpenvarianten in verschillende kleuren, groottes en vormen.

Online Tulpen kopen
Tulpen Fluwel
Tulp kwaliteit

Online Tulpen kopen

Misschien voelt het een beetje raar aan om planten online te bestellen. Planten zijn immers levende dingen en om die nou te laten bezorgen via het internet… Toch is het helemaal niet vreemd. Heel veel tuincentra en kwekerijen hebben een webshop. Zeker bij grotere planten is het handig om ze te laten bezorgen, maar ook bloembollen kunnen prima afgeleverd worden. Voor veel mensen is het juist heel handig om hun tulpenbollen online te kopen, simpelweg omdat het veel tijd scheelt. Zo hoeft u niet meer naar het tuincentrum te rijden, maar kunt u gewoon van achter uw computer uitkiezen welke tulp u wilt.

Bij Fluwel letten we er goed op dat we altijd kwaliteit afleveren. Elke variant van de tulp (en overigens ook van de andere bloemen die we verkopen, zoals narcissen of hyacinten) wordt eerst getest om te zien of hij wel geschikt is om in een tuin te planten. De varianten die niet goed bloeien, of niet goed te kweken zijn, die verkopen we gewoon niet. Zo kunt u er altijd van op aan, dat de tulpenbollen die u bij ons besteld het goed zullen doen.

Onze tulpen zijn niet het hele jaar door beschikbaar. Dit heeft uiteraard te maken met de cyclus waarin de tulpen geplant moeten worden, bloeien en weer doodgaan. Tulpen kunnen het beste geplant worden in de herfst, voordat het gaat vriezen. Ze gaan het beter doen als er een winter overheen is gegaan. Daarom is het ook het handigst om uw tulpen zo tegen het einde van de zomer of het begin van de herfst te bestellen. Natuurlijk staat het u vrij om ze op een ander moment te bestellen. Zolang wij ze aanbieden, bezorgen we ze graag.

Wilt u graag meer informatie over tulpen? Wij vertellen u graag iets over tulpen planten of over een paar episodes uit de geschiedenis die met tulpen te maken hebben: tulpenbollen eten en de tulpenmanie. Heeft u wel genoeg gezien van onze tulpen? Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze eranthissen, amaryllissen of dahlia's.