Nieuw

Heartbreaker

Tulipa Heartbreaker
per 20 stuk(s)
€ 7,20
Levering vindt plaats na 03-10-2022
Bloeiperiode
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Gegevens
Bolmaat/omvang
12 cm
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
40 - 50 cm
Plantdiepte
10 - 15 cm
Kleur
Rood
Geschikt voor pot
Nee
Snijplant
Ja
  • Bestel 100 voor € 33,00 en bespaar € 3,00

Omschrijving

Met ruim veertig kilometer per uur reed ik langs het huis van bloembellenkweker Van Lierop in Anna Paulowna toen ik in een glimp een fantastische toef rode Tulpen diep achter, tegen de heg, in zijn tuin zag staan. Later meteen een appie gestuurd met de vraag of het die mooie nieuwe rode Tulp Heartbreaker was. Dat klopte, een supermooie rode Tulp en 100% UV-proof; ze verkleurt nooit in het zonlicht wist van Lierop mij te vertellen.

Hij heeft gelijk, Heartbreaker is inderdaad een Tulp met een uitzonderlijk heldere rode kleur. Het vurige rood wordt extra aangewakkerd door haar heldergele hart, verborgen in het binnenste van de bloem. Maar wat ik vooral erg aantrekkelijk vind aan deze Tulp is haar buitengewoon mooie bloemvorm, zelden zie ik een Tulp die zo gaaf van vorm is.

Ik ga deze Tulp ook zeker aanbieden aan mijn Engelse klanten die Tulpen bij ons kopen om mee te nemen naar de bloemen shows. Zij zijn gek op Tulpen met een perfecte bloemvorm en ik weet zeker dat Heartbreaker daar vele harten doet breken en veel prijzen voor ze in de wacht gaat slepen.