Nieuw

Alison Bradley

Tulipoa Alison Bradley
per 20 stuk(s)
€ 7,60
De bloembollen worden binnen 1 week geleverd

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Bloeiperiode
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Gegevens
Bolmaat/omvang
12 cm
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
30 - 40 cm
Plantdiepte
10 - 15 cm
Kleur
Paars
Geschikt voor pot
Ja
Snijplant
Ja
  • Bestel 100 voor € 34,00 en bespaar € 4,00

Omschrijving

De favoriete Tulp van Jan Hein. Wie is Jan Hein nu weer zult u zich afvragen. Wel, Jan Hein is de jongeman die al jaren gepassioneerd onze Narcissen verzorgd en zelf een prachtige Tulpenkwekerij aan het opbouwen is.

Echt mooie Tulpen heeft Jan Hein, onder andere de soorten Blue Diamond, Rosy Diamond en Novi Sun die u in onze webwinkel kunt vinden komen van de kwekerij van Jan Hein.

Toen ik Jan Hein vroeg waarom bij Alison Bradley zo’n goede Tulp vond kreeg ik een antwoord waaruit je kan opmaken dat hij er kijk op heeft. De ouders van Alison Bradley zijn Monte Carlo en Negrita wist hij mij te vertellen, beide Tulpen waar in het verleden honderden hectares van zijn geteeld, dus de groeikracht moet er in zitten.

Verder is Alison Bradley een all-round Tulp, ze doet het fantastisch in de tuin maar is daarnaast ook heel geschikt om in de wintermaanden als snijbloem te gebruiken. Ook heeft ze zeer houdbare bloemen, in de tuin bloeit ze wekenlang en als snijbloem heeft ze een voortreffelijk vaasleven. En als je van Alison Bradley grote bollen in de tuin plant is ze goed meerbloemig, iedere Tulp van de maat 12/+ geeft minimaal 3 bloemen.

Als laatste zei Jan Hein met een grote glimlach ‘en ik vind haar natuurlijk gewoon onwijs mooi’.