Theatervoorstelling "Tulipa" 14 juli 2018

€ 15,00
/ 1 stuk(s)

Land van Fluwel & Theatergroep Lava presenteren ‘Tulipa’
een humoristische en b(l)omvolle locatievoorstelling over de tulp
Tulipa is een theatrale, haast ‘Oeroliaanse’ ode aan de Tulp als bron van schoonheid, arbeid, rijkdom en waanzin. TgLAVA zet deze ogenschijnlijk simpele bloem in het licht. En dat allemaal in de kas op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Op de zandgronden waar de tulp zo heerlijk groeit en bloeit.

TULIPA speelt zich af in en rond de kas op Land van Fluwel, waar de drie zussen Appel aan de vooravond staan van de faillisementsverkoop van het familiebedrijf, Appel, Tulpen & Bollen.
De voorstelling wordt een mozaïek van verschillende momenten uit de geschiedenis van de Tulp en de mensen die daar een belangrijke rol speelden. Handelaren uit de 17e eeuw, bloemenmeisjes tijdens het Corso, hardwerkende bollenpellers in de schuur, kwekers door de eeuwen heen. Allemaal met dezelfde droom. De droom om net zo beroemd, rijk en waardevol te worden als de bloem die hen bindt. Want als iets de geschiedenis van de Tulp verbindt met de waan van de dag in 2018 is het wel de hoop om (slapend) rijk te worden.

Vooraf een heerlijk theaterdiner!
Een hilarisch en woest familiedrama met zang, muziek, tulpen & bollen. De voorstelling start om 20.00 uur en de entree bedraagt 15,00 euro. Vooraf en achteraf kunt u natuurlijk iets heerlijks nuttige in het pannenkoekenhuis. Of verwen u zelf met het bijpassend 3-gangen theatermenu dat de kok voor deze gelegenheid heeft samengesteld, bestaande uit soep met brood, een stoofpannetje met garnituur en ijs met aardbeien toe. De voorstelling en het theatermenu komen tesamen op 35,00 euro per persoon. Voor het bijpassende theaterdiner ontvangen we u graag om 18.00uur op Land van Fluwel.
Na uw betaling ontvangt u een betalingsbevestiging op naam. Dit is uw reserveringsbewijs en dient bij de entree te worden getoond.

De voorstelling vindt plaats op Land van Fluwel; Belkmerweg 65; 1753GD Sint Maartenszee.
Graag tot ziens bij deze unieke beleving.

Bloeiperiode
januari
februari
maart
april
mei
juni
juli
augustus
september
oktober
november
december
Potplant
Nee
Snijplant
Nee