Filteren op
Kleur
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Mengsels en combinaties

Onze narcissenmengsels zijn een lust voor het oog en ideaal voor de wat grotere beplantingen. Ieder mengsel van narcissen is uniek!
Wordt de grond waarin de narcissen worden geplant met rust gelaten, dan kunt u er jarenlang van genieten.

Toon meer

4 producten

Evan Scent

Vanaf
€ 17,00 50 st.
Meer info

Fluwel Narcissen Mengsel

Vanaf
€ 34,00 100 st.
Meer info

Pink Blush

Vanaf
€ 19,50 50 st.
Meer info

Sunshine Boys

Vanaf
€ 18,50 50 st.
Meer info

Narcissenmengsels

Onze Narcissenmengsels zijn werkelijk een lust voor het oog. Veel mensen associëren de narcis met zijn felle, gele kleuren met de lente, met een fris en nieuw begin. Daarom hebben wij deze mengsels voor u samengesteld. Al deze mengsels hebben wij zelf uitgeprobeerd door ze te planten en te observeren of het zou werken. Uit alle mogelijke combinaties zijn deze overgebleven. Allemaal heel uniek en even prachtig. Maar het is niet altijd even eenvoudig om narcissen op de juiste manier te planten en te verzorgen, zodat zij ook ieder jaar terug blijven komen. Het is jammer wanneer dit niet goed wordt gedaan, want u wilt natuurlijk jarenlang plezier aan uw narcissen blijven houden. Geen zorgen: wij helpen u op weg.

Narcissenmengsels planten

Narcissen hebben een aantal vereisten, waar u makkelijk aan kunt voldoen. Narcissen houden niet van natte voeten, zorg dus voor een goed gedraineerde bodem waar geen water in blijft staan na een regenbui. Eventueel kunt u humus toevoegen aan de bodem, of een mest speciaal ontwikkeld voor bloembollen. Deze zorgen ervoor dat de bodem vruchtbaarder wordt, maar ook minder water vasthoudt. Verder moeten de narcissen op een plek in uw tuin staan waar zij minimaal zes uur lang in de volle zon staan, zodat zij genoeg licht ontvangen. Zelfs wanneer zij niet in bloei staan hebben de bollen licht nodig om zich alvast te kunnen voorbereiden op de volgende bloeiperiode. Verwelkte bloemen moet u er altijd afknippen, anders gaat alle energie van de bol daarnaartoe en dit zal gevolgen hebben voor de ontwikkeling.

Planten doet u door een ondiepe geul te graven en de bloembollen met de punt omhoog in de grond te zetten. Vervolgens moet u de bollen met een laagje grond bedekken en direct wat water geven. Plant de bollen op een par centimeter afstand uit elkaar, meer ruimte hebben ze echt niet nodig. zo creëert u een mooi dicht veld. U bepaalt hoe dat veld eruit gaat zien. Bezoekt u vaker Fluwel.nl, dan weet u inmiddels wel dat er ontelbaar veel soorten narcissen bestaan, waarvan wij slechts een kleine fractie verkopen. Maar met ons assortiment komt u al een heel eind, dat is een ding dat zeker is. Soms hebben wij combinaties bedacht waar men niet zo snel op zou komen of waarvan men niet zou verwachten dat zij zouden kunnen werken. Ons principe is in ieder geval om verder te kijken dan onze neus lang is en voor u, onze klant, extra veel moeite te doen.

Narcissenmengsels online kopen

Op Fluwel.nl kunt u gemakkelijk narcissenmengsels kopen. U komt na een aantal keer klikken al op de bestelpagina terecht, waarna u alles aan ons over kunt laten. Wij controleren de kwaliteit en zorgen er persoonlijk voor dat uw bestelling goed op weg gaat, zodat u binnen de kortste keren de trotse eigenaar bent van onze prachtige narcissenbollen.