Alle Narcissen

Narcissen zijn vroege bloeiers. Het gras groeit nog niet, de bomen zijn nog kaal, maar de narcissen staan al te stralen. Wat een mooie bloembol is dit toch! De narcis komt in vele kleuren. Geel, oranje, roze... bonte narcissen zijn prachtig, ze geven uw tuin een bijzondere uitstraling. Narcissen maken mensen vrolijk. Ze staan symbool voor het vroege voorjaar.

Als ze in een beetje redelijke grond geplant worden kan de Narcis het jaren langer uithouden dan menig vaste plant. De narcis gedijt prima in koudere streken. In Nederland komen narcissen ook in het wild voor. Sneeuwklokjes zijn bijvoorbeeld verwant aan de narcis. Het is dan ook niet verrassend dat de narcis het zonder veel extra zorg uithoudt in uw tuin.

Als u eens wilt kijken wat de wereld van de narcissen allemaal te bieden heeft, bent u van harte welkom op de Fluwel showtuin aan de Belkmerweg 22 in Burgervlotbrug. In onze narcissentuin vindt u een van de grootste verzamelingen narcissen in de wereld. Fluwel houdt van de narcis, zoveel is duidelijk. Een aantal van de bijzondere narcissen in onze verzameling zijn ook te koop.

Bekijk hieronder ons assortiment aan narcissenbollen, of navigeer verder door onze catalogus om te zien wat voor bloembollen wij nog meer aanbieden.