Tropic Isle

Narcissus Tropic Isle
per 10 stuk(s)
€ 7,80
De bloembollen worden binnen 2 weken geleverd.
Bloeiperiode
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Gegevens
Bolmaat/omvang
14 cm
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
30 - 40 cm
Plantdiepte
10 - 15 cm
Kleur
Roze
Geschikt voor pot
Nee
Snijplant
Ja
  • Bestel 50 voor € 37,50 en bespaar € 1,50

Omschrijving

Nadat ik in het voorjaar de voorjaarsbloeiende bloembollen op de Fluwel website zet neem ik altijd rustig de tijd om er teksten bij te schrijven. Op het moment dat we ‘live’ gaan, zo rond half mei, staan er dan ook nog veel nieuwe soorten in de winkel zonder tekst.

Een beetje uitleg over de nieuwe soorten of een leuk verhaaltje wordt altijd erg gewaardeerd en motiveert onze klanten ook wat nieuws te proberen. Maar over Tropic Isle zou ik het beste helemaal niets kunnen schrijven want een goede drie weken nadat ze voor het eerst beschikbaar kwam was ze al bijna uitverkocht.

Misschien denken onze klanten precies hetzelfde als wat Eric Breed altijd zegt bij het zien van deze Narcis met de naam Tropic Isle: ‘zat je er maar’ en wilt u haar daarom zo graag in uw tuin hebben.

Hoe dan ook, Tropic Isle is gelukkig een Narcis van eigen kwekerij dus kon ik de voorraad wat ophogen. Maar als het enthousiasme voor deze Narcis echt zo groot blijft moet ik haar volgend jaar wellicht een jaartje terugtrekken om het partijtje weer wat te laren groeien. Geeft niets, ik ben onwijs blij dat Tropic Isle zo goed wordt ontvangen en eigenlijk begrijp ik het ook wel; ze is gewoon mooi.