Queen Beatrix

Narcissus Queen Beatrix
per 10 stuk(s)
€ 5,50
De bloembollen worden binnen 1 week geleverd.
Bloeiperiode
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Gegevens
Bolmaat/omvang
14 cm
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
40 - 50 cm
Plantdiepte
15 - 20 cm
Kleur
Geel
Geschikt voor pot
Nee
Snijplant
Ja
  • Bestel 50 voor € 24,50 en bespaar € 3,00
RHS Award of Garden Merit
Meer uitleg

Omschrijving

Wat een eer dat een van onze eigen Narcissen deze naam mag dragen. Het was een bloembollenman in hart en nieren die het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam vroeg of hij, als dank voor de goede zorg voor zijn vrouw, een Narcis Queen Beatrix mocht dopen.

Voormalig Koninging Beatrix is beschermvrouwe van dit wereld befaamde ziekenhuis. De vraag was of hij dit mocht doen als eerbetoon aan de grote club van lieve en zorgzame vrijwilligers die het leven van vele patienten zo veraangenamen. Ze vonden het verzoek prachtig en ontroerend; het logo van de vrijwilligers vereniging is immers een Narcis. Wel het verzoek of de vrijwilligers zelf de Narcis uit mochten zoeken.

Wat was ik blij dat ze bij ons deze Narcis er uit hebben gezocht. Ik vond het echt onze allermooiste gele trompet Narcis, een betere hadden ze echt niet kunnen kiezen.

Mooi van vorm, rijk van kleur en een vorstelijke uitstraling. Deze Narcis gaat een mooie toekomst tegemoet, ze is liefdevol uitgezocht door lieve mensen die niets anders doen dan liefde geven … en dan zo’n mooie naam. Ik hoop van harte dat ze ook met liefde bij u in de tuin wordt geplant.