My Dearest

Narcissus My Dearest
per 10 stuk(s)
€ 8,80
Levering vindt plaats na 03-10-2022

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Bloeiperiode
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Gegevens
Bolmaat/omvang
Topsize
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
50 - 60 cm
Plantdiepte
10 - 15 cm
Kleur
Meerkleurig
Geschikt voor pot
Nee
Snijplant
Ja
  • Bestel 50 voor € 41,00 en bespaar € 3,00

Omschrijving

Pssst, niet tegen de andere Narcissen zeggen dat dit mijn lievelingsnarcis is hoor! Ik hoor natuurlijk al mijn Narcissen zaailingen even lief en even mooi te vinden. Maar deze heeft gewoonweg een speciaal plekje in mijn hart. Altijd al gehad, vanaf het eerste moment dat ze als zaailing in bloei kwam.

Ze is zo’n chique verschijning; mooi strak en rechtopstaand blad, een flinke bloem die vrolijk omhoogkijkt en als klap op de vuurpijl haar speels geruffelde geel gerande kroon waarmee ze iedereen weet te verleiden.

Bij het openkomen van haar bloemen laat My Dearest een trompet zien die helemaal geel van kleur is, maar al snel verkleurt de toeter vanaf het dekblad naar wit en blijft er alleen geel achter in haar aantrekkelijk gekroesde rand.

My Dearest is een oersterke Narcis die lang bloeit en jarenlang terugkomt. Maar zoals zovele mooie bloemen heeft ook deze Narcis een wat minder aangename eigenschap; ze vermeerderd niet echt snel, zeg maar gerust zeer langzaam.

Dit schrijvende moet ik denken aan een spreuk die ik jaren geleden hoorde van een inmiddels overleden oom:
"Wees verstandig Jonge held, mooie meisjes kosten geld."

Om het met My Dearest niet zo ver te laten komen en haar toch op z’n minst haar kostgeld te laten betalen op onze kwekerij bied ik haar aan per 5 stuks. Ja, de prijs is stevig maar we versturen dikke bollen waar u vele jaren plezier aan zult beleven.