Besame Mucho

Narcissus Besame Mucho
per 10 stuk(s)
€ 7,20
Levering vindt plaats na 03-10-2022
Bloeiperiode
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Gegevens
Bolmaat/omvang
14 cm
Lichtbehoefte
Zon, Half schaduw
Planttijd
Herfst
Planthoogte
30 - 40 cm
Plantdiepte
10 - 15 cm
Kleur
Meerkleurig
Geschikt voor pot
Nee
Snijplant
Ja
  • Bestel 50 voor € 34,00 en bespaar € 2,00

Omschrijving

Het bijna net zo mooie, zo niet nog mooiere, zusje van A Million Kisses. Om met de naam een beetje op dezelfde golflengte te blijven als haar zus heb ik haar Besame Mucho genoemd.

Besame Mucho is Spaans voor ‘kus me een heleboel’. Nu moet u niet meteen denken dat ik vloeiend Spaans spreek hoor, ik luister gewoon af en toe graag naar Andrea Bocelli. En Andrea kan dit stokoude lied als geen ander ten gehore brengen. Leuk om te weten overigens is dat het verhaal gaat dat dit lied destijds in Mexico is geschreven door een oogverblindend mooi meisje dat nog nooit gekust was. Ze was zo mooi dat niemand het aandurfde haar te kussen.

Maar ik dwaal af, ik moet over de Narcis schrijven. U vraagt zich misschien af welke van de twee zussen, Besame Mucho en A Million Kisses de beste is. Ik zal eerlijk zijn, ik weet het ook niet. De ene keer denk ik te zien dat de ene rijker bloeit, dan denk ik weer de ander is toch mooier en de volgende dag is het weer precies andersom. Ik kan gewoonweg niet kiezen en niet zeggen welke de beste is voor uw tuin. Als ook u twijfelt moet u misschien, net als ik, allebei nemen.

Beide Narcissen groeien als kool en bloeien uitbundig dus de kans is klein dat een van hen u teleur gaat stellen.