Krokus kopen

Krokus kopen

Bent u op zoek naar een lentebloeier die alles heeft? Die makkelijk te verzorgen is maar wel sterk genoeg is om ieder voorjaar weer te bloeien? Dan hoeft u niet verder te kijken, want wij hebben de bloem waar u naar op zoek bent: de krokus. Een onderdeel van ons uitgebreide assortiment waar wij blij mee kunnen zijn en waar ook u veel plezier aan zult beleven. Krokus kopen doet u uiteraard in de webshop van Fluwel.nl, uw specialist en leverancier op het gebied van bloembollen. Natuurlijk houden wij evenveel van al onze bloembollen, maar wij hebben wel een zwak voor de krokus. U komt er vanzelf achter waarom dat zo is.

Krokus verzorgen

Krokusknollen planten doet u in de herfst, omdat zij in het vroege voorjaar al gaan bloeien. Planten in clusters levert het mooiste resultaat op, de krokussen gaan wanneer zij bloeien dan een geheel vormen. Zij kunnen bijvoorbeeld ook tussen gras geplant worden. Krokussen blijven laag bij de grond en gaan daarom niet overheersen. Het fijne is dat zij zowel in de zon als in de schaduw van andere planten of bomen geplant kunnen worden. Wanneer er weinig zon in uw tuin komt is dat dus geen probleem. Let er wel op dat krokussen goed gedraineerde grond nodig hebben, de worteltjes kwijnen weg als zij te nat worden. Verder hoeft u eigenlijk niets te onthouden. Uw krokussen redden zichzelf wel. Soms komt het voor dat krokussen gaan verwilderen. Wilt u dit liever niet, dan kunt u altijd wat bolletjes uitgraven.

Krokus verzorgen
Krokusbollen op Fluwel.nl
Krokusbollen kopen internet

Krokusbollen op Fluwel.nl

Krokusbollen kopen via internet hoeft absoluut niet ingewikkeld te zijn, althans niet als u bestelt via onze website, Fluwel.nl. Onze site hebben wij zo klantvriendelijk mogelijk gemaakt. Fluwel.nl is overzichtelijk en de webpagina’s zijn voorzien van foto’s van hoge kwaliteit en inspirerende teksten. Verder hebben wij ook een persoonlijk tintje toegevoegd. Kwekers en klanten delen hun ervaringen met onze bloembollen. U komt erachter welke bollen de favorieten zijn van onze experts en wat klanten zo erg aan Fluwel kunnen waarderen, zodat zij met een tevreden gevoel een bestelling kunnen plaatsen. Er is ook de mogelijkheid om onze bollen in het echt te komen bewonderen, daarvoor moet u ons speciale themapark bezoeken.

Wij zijn gespecialiseerd in tulpen en narcissen, maar wij hebben ook de meeste andere bekende bolbloemen in huis, waaronder de krokus, maar ook de amaryllis, hyacint en het blauwe druifje. Ook verkopen wij zeldzame bloemen of aparte soorten voor de liefhebber. Of de tuineigenaar die weleens toe is aan wat anders. Iedereen is immers welkom bij Fluwel.nl. Wij geloven in goede kwaliteit en lage prijzen. Alleen de grootste en meest productieve bollen worden aan onze klanten geleverd. Dit is niet altijd vanzelfsprekend bij andere kwekers. Ontdek zelf de magie van Fluwel.nl!