Hyacinten

Hyacinten, het mág weer. Jaren zaten ze op het strafbankje. Menig bollenliefhebber liet ze ten onrechte links liggen. Nu is dat anders. De hyacint komt weer in de mode. Geen wonder, want hyacinten zijn prachtige bloemen met veel karakter. Ze passen heel goed in het hedendaagse modebeeld. Plant daarom ook hyacintenbollen!

Hyacinten hebben uw creativiteit nodig. Een toefje van 10 dezelfde bloembollen ziet er stijf, oubollig en niet zo spannend uit, maar met een beetje extra aandacht is er echt iets moois van te maken. Het gemengd planten van verschillend gekleurde Hyacinten levert prachtige plaatjes op. Iedere kleur heeft haar eigen sterke karakter en toch zijn ze helemaal in harmonie met elkaar.

Hyacinten passen in uiteenlopende tuinen. Als u hyacinten in een wat minder strakke tuin los door de border slingert met hooguit een paar bollen per vierkante meter geeft dat uw tuin een heel andere sfeer. Zo mooi kunnen hyacinten zijn. Ze verdienen uw aandacht. Hyacinten worden door Fluwel op waarde geschat. 

Op onze website kunt u uiteraard hyacinten kopen, maar wij hebben ook veel andere bollen in de aanbieding. Kijkt u maar eens naar onze tulpenbollen, narcissenbollen, alliumbollen of muscaribollen!