Het bollen verzenden is begonnen!

Flower

De herfst is weer aangebroken. Een leuke, drukke tijd waarin wij op 21 september beginnen met het versturen van de bestelde bloembollen. Maar waarom zo laat? Dat is een vraag die wij veel krijgen. Ik vond dat nu de juiste tijd was om daar antwoord op te geven.

Carlos

 

Wij beginnen met het verzenden van bollen op of rond 21 september. Dit doen wij al zo sinds we begonnen zijn. Veel mensen hebben mij hierop aangesproken: andere bloembollen bedrijven zijn namelijk veel eerder met het verzenden van hun orders. Dat wij later zijn, heeft twee redenen.

 

Ten eerste: uw bloembollen zullen u het meeste plezier geven als u ze plant als de temperatuur echt begint te dalen, in Nederland is dat pas vanaf oktober/november. Mijn ervaring is dat als mensen hun bloembollen al in juli krijgen, ze ze óf meteen planten waardoor het resultaat in de lente tegenvalt, óf ze zetten ze op een plaats zoals de garage en vergeten ze daarna te planten. Ook kan het zijn dat de plaats waar ze bewaard zijn niet de goede omstandigheden bood en dat de bloembollen daar schade aan overhouden. Bij ons worden ze altijd onder de ideale omstandigheden bewaard, zodat de kwaliteit helemaal in orde blijft.

Ten tweede is het mogelijk dat we op een eerder moment nog niet alle soorten binnen hebben, waardoor we mensen met een wat specialere order langer zouden moeten laten wachten, of we zouden hun order in twee delen naar hen moeten sturen. Dat is erg onhandig voor zowel ons als de consument.

 

Verzenden

Die twee redenen waren voor ons dus makkelijk op te lossen door te beginnen met verzenden als de herfst aangebroken is. Zo worden de bollen in de zomer optimaal bewaard en kunt u ze direct planten als u ze ontvangt, zodat er geen risico tot schade of vergeten is.

De bollen die u voor 21 september besteld heeft, worden in de week van 21 september verzonden en zullen dan binnen twee weken bij u bezorgd worden. Bloembollen die na die datum besteld worden, worden binnen een week zo snel mogelijk door ons verzonden.

Bollen

Carlos

 

Mocht u toch nog vragen hebben over uw bestelling of de leveringsdatum, dan zit de klantenservice van Fluwel altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
U kunt bellen naar: +31 226 42 11 55.
Of mailen naar: info@fluwel.nl

Ik wens u alvast veel plezier met het bollen planten in de komende tijd!

Carlos

29-09-2016 14:45 Nieuws