Bloembollen Tulpen

Bloembollen Tulpen

Tulpen zijn prachtige planten die bij jong en oud tot de verbeelding spreken. Het verwondert dan ook niet dat van alle bloembollen tulpen de bekendste zijn. Als mensen over bloembollen spreken zullen ze vaak aan tulpen denken. Toch zijn er ook andere soorten bloembollen. Bij Fluwel zijn we er trots op dat we over een breed assortiment bloembollen beschikken.

Bloembollen soorten

Tulpen zijn de bekenste bloembollen, maar er zijn ook andere soorten. In de webwinkel van Fluwel vindt u de volgende bloembollen:

  • Voor binnenshuis is de amaryllis bijzonder geschikt. Deze kleurrijke bloem gedijt goed in de woonkamer.
  • Bijzondere aandacht krijgt de narcis. Voor Fluwel heeft deze bloem extra betekenis. Interesse? Lees verder op onze site, bijvoorbeeld op onze pagina over Narcissenbollen!
  • In de webwinkel vindt u altijd interessante bijzondere bloembollen die minder bekend zijn bij het grote publiek.
  • Maar laten we het beste paard van stal niet vergeten: de tulp. Dat in ons assortiment bloembollen tulpen een speciale plek innemen blijkt wel uit de aandacht die wij tulpen geven in ons themapark Tulpenland.

Tulpen maken het voorjaar compleet. De bekendste bol heeft z’n faam zeker verdiend. Tulpen zijn kleurrijk, karaktervol en betrouwbaar. Bekijk dan ook gerust de tulpen in onze webshop. We bezorgen de tulpenbollen die u bestelt in het najaar, de beste tijd om ze te planten.

Bloembollen soorten
Tulpenland bloembollen
Bloembollen tulpen Nederland

Tulpenland bloembollen

Tulpenland, dat is Fluwels amusementspark over bloembollen. Zoals de naam al zegt staan ook hier tulpen centraal. Bezoekers leren bij over de geschiedenis van de tulp en de verschillende mogelijkheden van deze bloem. Een plezierig uitstapje voor het hele gezin, leerzaam maar bovenal erg leuk!

Bloembollen tulpen Nederland

Nederland is in heel de wereld bekend als een echt tulpenland. Fluwel verkoopt dan ook echt Nederlandse tulpen, die we zelf telen in de Zijpe, Noord-Holland. Behalve Fluwels Tulpenland kunt u natuurlijk ook de prachtige tulpenvelden in het voorjaar bezoeken. Tussen al die andere bloembollen tulpen herkennen, lukt u dat? Wij geloven van wel. Tulpen zijn speciaal.