Blauwe druifjes kopen

Blauwe druifjes kopen

Het kan geen kwaad om al in het najaar te gaan nadenken over welke bloembollen u wilt aanschaffen. Veel bloembollen zijn voorjaarsbloeiers, zo ook onze blauwe druifjes, van de muscari familie. Natuurlijk zijn er veel meer soorten dan alleen de bekende blauw-paarse variant die u in de tuincentra kunt kopen. Wij zijn fan van de blauwe druifjes, want wij zien veel meer mogelijkheden voor ze dan alleen een leven als potplant in uw vensterbank of op tafel. Deze vrolijke kleine bloemetjes doen het ook uitstekend in de tuin. Ze zijn goed te combineren met andere voorjaarsbloeiers, zoals bijvoorbeeld de narcis of bepaalde tulpensoorten.

Op Fluwel.nl kunt u Blauwe druifjes kopen voor een zeer zacht prijsje. Het klinkt misschien vreemd, maar er is geen vaste prijs voor bloembollen. Kwekers kunnen daarom hun eigen prijzen bepalen. Wij proberen bij het bepalen zo veel mogelijk rekening te houden met de klant. Wij willen niemand een dief maken van zijn eigen portemonnee, daar draait het bij ons op Fluwel.nl niet om.

Blauwe druifjes – echte voorjaarsbloeiers
Blauwe druifjes zijn een goede aankoop
Blauwe druifjes bloembollen

Blauwe druifjes – echte voorjaarsbloeiers

Blauwe druifjes zijn überhaupt al een goede aankoop van zichzelf. Het zijn voorjaarsbloeiers die meerdere jaren achter elkaar bloeien. Daardoor hoeft u maar één keer bloembollen te bestellen en heeft u hier nog lange tijd plezier van. Maar u kunt alleen garanderen dat blauwe druifjes ieder jaar tevoorschijn komen wanneer u ze op een voor hen gunstige plek plant. Blauwe druifjes staan het liefst in de volle zon of eventueel in de halfschaduw en houden niet van een te natte bodem. Meer informatie over het planten van blauwe druifjes en de verzorging ervan, vindt u natuurlijk terug op onze site. Blauwe druifjes zijn in de webshop van Fluwel.nl in het najaar al te verkrijgen, omdat dit het moment is waarop u wilt gaan planten. Hoe vroeger u plant, hoe eerder u resultaat zult zien. Als u heel veel geluk heeft zullen uw blauw druifjes uit zichzelf gaan vermeerderen. U kunt de bollen altijd opnieuw planten wanneer u bijvoorbeeld vindt dat de blauwe druifjes te dicht op elkaar staan.

Eigenlijk is het enige wat u hoeft te doen blauw druifjes uitzoeken die u het best bevallen en klikken op ‘bestellen’, de rest regelen wij. Wij zorgen dat uw bestelling wordt gecontroleerd en dat u de beste en grootste bollen ontvangt. Ook houden wij uw bestelling in de gaten nadat deze verstuurd is, zodat wij er zeker van zijn dat deze op het juiste moment bij u geleverd wordt. Heeft u nog vragen, dan staan wij ook altijd voor u klaar. Vaak staat er in de informatie alles wat u weten moet, maar anders kunt u contact opnemen met ons. Ook als er toch iets mis blijkt te zijn met uw bestelling kunt u ons dit laten weten, wij kunnen in veel gevallen een oplossing vinden voor uw problemen.

Naast blauwe druifjes verkopen wij bij Fluwel ook nog vel andere soorten bloemen, zoals de eerdergenoemde tulpen en narcissen, maar ook dahlia's, alliums, hyacinten, krokussen of zantedeschia's.