Amaryllissen

Amaryllissen zijn prachtige bloembollen. De amaryllis is binnenshuis heel gemakkelijk in bloei te krijgen. Hierom is deze bloem zo geliefd geworden. Bij Fluwel leveren we verschillende soorten amaryllissen. Oorspronkelijk komt deze bloem uit Zuid-Amerika, maar nu voelt ze zich erg thuis in onze huiskamers. Kies uw favoriete bloem voor binnen en bestel een amaryllis!

De soorten die in ons assortiment zijn stuk voor stuk goede gezonde soorten, ze hebben geen speciale behandeling nodig om het goed te doen. Onze amaryllissen hebben de optimale bloeibehandeling gehad, zodat ze er helemaal klaar voor zijn om bij u in huis te groeien en te bloeien. Fluwel is deskundig als het om het kweken van amaryllissen gaat. Bij ons vindt u vast en zeker amaryllissen die goed passen bij uw smaak en uw huis.

Amaryllis planten is niet moeilijk. Het enige wat ze nodig hebben is warmte en een beetje water. Vooral de eerste weken na het planten is warmte voor de amaryllis echt belangrijk. Hoe warmer ze in het begin staan, hoe mooier de amaryllis wordt. Pas wel op dat haar niet bij een verwarming zet, dat is dan weer té warm. Met voldoende warmte groeit het blad goed mee uit de bol. Zo geniet u van amaryllis. Lees voor meer informatie onze pagina's over amaryllis verzorgen, amaryllis planten of amaryllis overhouden.

Bekijkt u ook onze andere prachtige planten eens, zoals onze lelies, dahlia's, tulpen en hyacinten.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2