Amaryllis Peach Melba

Hippeastrum Peach Melba
€ 7,50
/ 1 stuk(s)
  • Bestel 3 voor € 7,00 per stuk.
  • Bestel 10 voor € 6,50 per stuk.

Halveer de perziken en verwijder de pitten. Smeer de perziken lichtjes in met olie. Gril de perziken om en om tot ze mooi goudbruin zijn. Hak de amandelen grof. Verwarm een pan en rooster de amandelen in circa 4 minuten goudbruin. Schud de pan regelmatig. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Pureer de helft van de frambozen met het vanillemerg en de suiker met de staafmixer tot een puree. Leg de perziken op de ronde kant op een bord. Schep een bolletje amandelijs op de perziken. Schep de frambozensaus erover en verdeel er de amandelen en overgebleven frambozen over. Garneer het met een blaadje munt.

Dit is hoe Andy McDonald in 24Kitchen laat zien hoe een Peach Melba eruit moet zien… U kunt natuurlijk ook gewoon deze prachtige Amaryllis planten.

Bloeiperiode
januari
februari
maart
april
mei
juni
juli
augustus
september
oktober
november
december
Latijnse naam
Hippeastrum Peach Melba
Bolmaat/omvang
32 cm
Planthoogte (cm)
40 - 50 cm
Kleur
Meerkleurig
Planttijd
Herfst, Winter
Potplant
Ja
Snijplant
Nee
32 cm
40 - 50 cm