Amaryllis kopen

Amaryllis kopen

De amaryllis is een bijzondere plant. Er zijn zoveel soorten amaryllis dat het haast een onmogelijke opgave is om een keuze te maken. Ze zijn er in alle mogelijke kleuren. Uw huis zal in ieder geval opvallen wanneer u er amarylissen neerzet. Amaryllis kopen doet u op Fluwel.nl, dé expert op het gebied van bloembollen. Sinds jaar en dag zijn wij actief in deze branche en onze passie heeft geleid tot een succesvolle webshop en zelfs een eigen themapark! Zo bieden wij klanten de mogelijkheid om onze bloembollen in hun natuurlijke habitat te komen bewonderen, dit zegt immers meer dan alleen een foto. Amarylissen behoren tot onze favoriete bloembollen, hoewel wij natuurlijk niet bevooroordeeld kunnen zijn. Deze soort heeft een plekje in ons hart verovert en ook u bent niet veilig voor de charmes van de amaryllis!

Hoewel amarylissen eruit zien alsof zij veel verzorging nodig hebben is dat in werkelijkheid totaal niet het geval: amaryllis verzorgen is zelfs heel makkelijk. Er zijn twee dingen die de amaryllis absoluut nodig heeft om tot volle bloeit te komen, de twee w’s: water en warmte. De amaryllis is inheems in Zuid-Amerika, dus dat is niet zo gek. Zet uw amaryllis op een warme plek in huis, maar niet bij de verwarming. Geef haar voldoende water, vooral in het begin. Volgt u deze stappen, dan zal uw amaryllis er des te mooier bijstaan in het voorjaar. Geen zorgen als uw amaryllis na een aantal weken nog geen teken van leven vertoont, zij doet er gewoon heel lang over om tot bloei te komen. Dus geef haar de tijd en u zult zien dat dit niet voor niets is geweest. Lees voor meer informatie ook onze pagina over amaryllis planten.

Amaryllis kopen op Fluwel.nl
Aanbod Amarylissen op Fluwel.nl
Prachtige Amarylissen

Amaryllis kopen op Fluwel.nl

Wilt u ook deze prachtige amarylissen in uw kamer zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons aanbod amarylissen is erg groot, het zal niet eenvoudig zijn om hier uit te kiezen! Gelukkig staat bij iedere soort de nodige achtergrondinformatie, plus een persoonlijk oordeel van de kweker. Dit vereenvoudigt het proces wellicht. Het bestellen van amaryllissen zelf is een fluitje van een cent: nadat u betaald heeft hoeft u niets meer te doen, behalve wachten dan. Wij regelen alles wat er verder moet gebeuren, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Ook van de prijzen zult u niet wakker liggen. Hoe meer u bestelt, hoe goedkoper u uitkomt. Schroom dus niet om een flinke partij te bestellen, uw huis wordt er alleen maar mooier van.

Voor verdere informatie, of wanneer er onverwachte problemen opduiken, kunt u altijd bij ons terecht. Wij proberen u dan zo goed mogelijk te helpen en een gepaste oplossing te verzinnen. Toch zal u niet snel tegen moeilijkheden aanlopen, want wij hebben alles goed geregeld. Was dit niet zo, dan zou Fluwel Fluwel niet zijn!

Naast amaryllissen verkopen wij uiteraard ook nog een hoop andere bloemen. Wij zijn beroemd om onze tulpen en narcissen, maar ook onze dahlia's, krokussen, hyacinten of alliums staan er altijd prachtig bij. Mocht u echt niet kunnen kiezen, verkopen wij ook nog mengsels van bloemen, zodat u in één keer een prachtig gecomponeerd bloemenveld neer kunt zetten.