Amaryllis bestellen

Amaryllis bestellen

Amaryllis brengt de lente in huis, midden in de winter. Natuurlijk zou u nog liever de lente zelf bestellen, maar dat gaat nu eenmaal niet. Amaryllis bestellen is eenvoudig en het effect is er toch niet minder om. Een prachtige bloeiende bolbloem, op de keukentafel, op de kast, of in veelvoud in uw woonkamer, dat is gewoonweg genieten! Fluwel helpt u bij het vinden van dit kleine beetje lente.

Amaryllissen zijn bloembollen die door een speciale behandeling zijn voorbereid op een de lente. De koele periode die bollen normaal in de winter doormaken heeft de amaryllis al in het najaar gehad, in een koelcel. Zodra u de amaryllis thuis aan de kamertemperatuur blootstelt zal de bol “denken” dat het lente is en tot bloei komen. Dat kan dus midden in de winter!

Amaryllis webshop

Amaryllis bestellen kan tegenwoordig online, in een webshop. Bij Fluwel hebben we al jaren een webshop voor verschillende soorten bloembollen. Ook met het verkopen en verzenden van amaryllissen hebben wij veel ervaring. Wij nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te nemen in onze webshop, u ziet de amaryllissen dan op foto's. Bij iedere amaryllis staat wat uitleg, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Wanneer is een amaryllis nou echt mooi? Vooraf inschatten of een amaryllisbol wel een mooie bloem wordt, dat vinden mensen vaak lastig. Een ervaren bollenkweker is er natuurlijk beter in dan de gewone consument. Daarom is het verstandig om de selectie van amaryllisbollen over te laten aan mensen met veel ervaring en kennis. Bij Fluwel beschikken wij gelukkig over die ervaring en kennis. Wij vetrouwen daarop, u toch ook?

Amaryllis webshop
Amaryllis bestellen buiten het seizoen
Amaryllis online bestellen

Amaryllis bestellen buiten het seizoen

Amaryllissen worden aangeboden tijdens het winterseizoen. De meeste bestellingen krijgen wij binnen in december, als de gewone bollen al uit de verkoop zijn, maar mensen nog wel zoeken naar wat kleur in huis voor rond de kerst. Ook in de eerste maanden van het nieuwe jaar is de vraag nog groot. Maar ook buiten het seizoen komen er bij ons bestellingen binnen.

Amaryllis is een makkelijke bol. Amaryllis bestellen hoort ook geen moeite te kosten. Bij ons kunt u snel een keuze maken en dan meteen de bestelling bevestigen. Wij gaan ermee aan de slag, uw vertrouwen is onze inspiratie. We hopen dat u tevreden bent en later ook weer andere bollen bij Fluwel zult bestellen, daar doen we ’t allemaal voor!

Op onze site kunt u ook meer lezen over amaryllis planten of amaryllis verzorgen. Wilt u graag nog wat andere planten bekijken? In onze catalogus vindt u ook onder andere blauwe druifjes, dahlia's, lelies en natuurlijk onze bekende tulpen en narcissen.