Amaryllis Amadeus White

Amaryllis White Amadeus
per stuk
€ 9,00
De bloembollen worden binnen 1 week geleverd
Bloeiperiode
December
Januari
Februari
Maart
April
Mei
Gegevens
Bolmaat/omvang
32 cm
Lichtbehoefte
Zon
Planttijd
Herfst, Winter
Planthoogte
30 - 40 cm
Kleur
Wit
Geschikt voor pot
Ja
Snijplant
Ja
  • Bestel 3 voor € 25,50 en bespaar € 1,50

Omschrijving

Ik zag haar voor het eerst op de jaarlijkse Bloemenvaktentoonstelling in Aalsmeer. Dit is een jaarlijks gehouden vakbeurs in het gebouw van bloemenveiling Flora Holland waar de bloemensector haar nieuwste producten tentoonstelt. Vanuit de hele wereld komt de bloemenhandel, de bloemenkwekers en de veredelaars om te laten zien wat voor moois ze hebben.

Op het gebied van bloemen is op deze beurs werkelijk het neusje van de zalm te zien. Veel inzenders besparen kosten nog moeite om hun producten zo mooi mogelijk voor de dag te laten komen. Om u te laten zien hoe mooi sommige handelaren hun product tentoonstellen heb ik er foto bijgedaan van een Kalanchoë kweker.

En daar stond de White Amadeus, boven op een pilaar, verwerkt in een prachtig bloemstuk. Het was in de stand van Amaryllis kweker N.L. van Geest. Het was liefde op het eerste gezicht.

Haar mooi gevormde, grote bloemen in combinatie met het haar maagdelijk wit, gewoonweg fantastisch. Het volgend voorjaar ontmoette ik haar weer, nu in de kas bij Van Geest waar ze mij weer in positieve zin verraste. Een mooie, korte en stevige plant met veel, maar vooral grote, bloemen. Deze witte Amadeus Amaryllis heeft een mooie toekomst voor de boeg.